Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposób przyjęcia kryształu
12.12.2022, 13:07
Ja lubuję się w przyjmowaniu w sposób nosowy Jak narazie z kryształów, to miałam styczność z 3CMC.
16.12.2022, 01:47
empatogeny ("euforyki") oral, stimy sniff
pamietajcie o waleniu bomb z waszych eufodopkow, bo 85-95% serotoniny jest produkowane w jelitach
pamietajcie o waleniu bomb z waszych eufodopkow, bo 85-95% serotoniny jest produkowane w jelitach
17.12.2022, 12:35
"Mało kto wie o kolejnej ważnej roli jelit, która jest linią produkcyjną SZCZĘŚCIA. Bo to właśnie w jelitach powstaje AŻ 90 % SEROTONINY, reszta wytworzona jest w mózgu i trombocytach (płytkach krwi). Serotonina jest hormonem szczęścia, który wpływa na oś jelito-mikrobiota-mózg."
pierwszy lepszy wynik w googlu jakbys chcial zweryfikowac moje slowa, a tak to sie cos tam zaslyszalo od nauczyciela
pierwszy lepszy wynik w googlu jakbys chcial zweryfikowac moje slowa, a tak to sie cos tam zaslyszalo od nauczyciela
17.12.2022, 13:17
ja bym tam krychy nie wlewal sobie do dupy ale jesli ktos jest fanem podraznionego odbytu to czemu nie
17.12.2022, 14:57
Ludzie robia boofing 3cmc, 4cmc, i opisuja to jako dziwne aczkolwiek przyjemne uczucie w odbycie 😎 Nie wsadza sie przeciez krysztalu tylko temat rozpuszcza w 1ml wody o podaje jak wlewke - nie wsadza sie krysztalkow bezposrednio w zadek 😎Tylko po co to robic przy 3cmc? Skoro na sero substancja dziala w malym stopniu. Stad faza po zaladowaniu per rectum jest lagodniejsza vs sniff
YOUR ATTORNEY