Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lepiej widoczne wysłanie prywatnej wiadomości
24.04.2022, 06:36
Moja propozycja jest taka by ułatwić wysylanie priv po wejściu na profil czyjś.
Teraz aby wysłać wiadomość trzeba wejsc na profil znalezc kategorie kontakt i w kontaktach mamy do wyboru możliwość kontaktu.
Według mnie lepiej by bylo aby wiadomości prywatna była od razu po wejściu na profil gdzieś na początku kolo avatara przed albo po dodaj do znajomych by bylo jako 1 lub 2 w kolejności od avatara.
Wiem ze jest opcja wysłania priv po przez wpisanie nicku itd ale mi chodzi o tą opcję po wejściu na czyjś profil pozdro
Teraz aby wysłać wiadomość trzeba wejsc na profil znalezc kategorie kontakt i w kontaktach mamy do wyboru możliwość kontaktu.
Według mnie lepiej by bylo aby wiadomości prywatna była od razu po wejściu na profil gdzieś na początku kolo avatara przed albo po dodaj do znajomych by bylo jako 1 lub 2 w kolejności od avatara.
Wiem ze jest opcja wysłania priv po przez wpisanie nicku itd ale mi chodzi o tą opcję po wejściu na czyjś profil pozdro
25.04.2022, 05:36
Robić! Na początku miałam troszeczkę problem by to znaleźć ale się udało xd
Robię kwa kwa jak kaczka
02.05.2022, 16:34
i jest
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki