Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
FXE; 3'-F-2-oxo-PCE
FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE)
FXE; Fluoroksetamina; 3'F-2-Oxo-PCE;
IUPAC: 2-(ethylamino)-2-(3-fluorophenyl)cyclohexanone
Jak dla mnie obecnie najlepszy zamiennik MXE o ile można o tym dopałexie tak mówić. Próbowałem dzisiaj.
Wiadomo, MXE to to nie jest - ale na tę chwilę lepszej pozycji nie znajdziecie
Czuć trochę tą dysocjantową stymulacje ale nie jest ona jakoś potworne wyczuwalna, słabsza w porównaniu do 3-MeO-PCE. Działa dłużej niż wyżej wspomniane 3-MeO-PCE. W odczuciu jest dość miłe, przyjemne, powiedziałbym że ciepł, euforyczne. Miałem niestety okazję tylko dwie dawki zainstalować, myślę o zamówieniu więcej i napisaniu grubszego tr.
Reddit
Wyżej opis na reducie, w us nazywają to najlepszym zamiennikiem MXE, niektórzy piszą ze jest nawet lepsze. Jestem ciekaw tej rzeczy, ktoś może testował?
FXE; Fluoroksetamina; 3'F-2-Oxo-PCE;
IUPAC: 2-(ethylamino)-2-(3-fluorophenyl)cyclohexanone
Jak dla mnie obecnie najlepszy zamiennik MXE o ile można o tym dopałexie tak mówić. Próbowałem dzisiaj.
Wiadomo, MXE to to nie jest - ale na tę chwilę lepszej pozycji nie znajdziecie
Czuć trochę tą dysocjantową stymulacje ale nie jest ona jakoś potworne wyczuwalna, słabsza w porównaniu do 3-MeO-PCE. Działa dłużej niż wyżej wspomniane 3-MeO-PCE. W odczuciu jest dość miłe, przyjemne, powiedziałbym że ciepł, euforyczne. Miałem niestety okazję tylko dwie dawki zainstalować, myślę o zamówieniu więcej i napisaniu grubszego tr.
Wyżej opis na reducie, w us nazywają to najlepszym zamiennikiem MXE, niektórzy piszą ze jest nawet lepsze. Jestem ciekaw tej rzeczy, ktoś może testował?
17.12.2022, 16:19
Obawiam się że nikt nie testował, entuzjastów dysocjantów na tym forum jest naprawdę niewielu.
Równiez jestem kurewsko ciekawy FXE, z "zamienników" MXE testowałem jak do tej pory DMXE, MXPr, MXiPr. FXE jest następne na liście, leci do mnie paka z 1g.
Równiez jestem kurewsko ciekawy FXE, z "zamienników" MXE testowałem jak do tej pory DMXE, MXPr, MXiPr. FXE jest następne na liście, leci do mnie paka z 1g.
25.09.2023, 18:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2023, 18:20 przez Gotkub0456.)
(25.09.2023, 18:05)PUDZILLA napisał(a): Gotkub0456 more informations? any similiar effects to another diso?
I’ve only tried Ketamine and 2F-DCK and considered myself a naive, it’s more stimulating while Ketamine is more sedating and it’s like very euphoric Ketamine with more legs and warmth. You can check r/dissociatives or r/researchchemicals on Reddit for more info i’m not really good at a substance write-up.
25.09.2023, 18:35
Gotkub0456 in my opinion, reddit is not relivable, proven source of information
but thank for .ore data from you
26.09.2023, 04:11
(25.09.2023, 18:35)PUDZILLA napisał(a): Gotkub0456 in my opinion, reddit is not relivable, proven source of information
I beg to differ Reddit is a very good source for me.