Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowy Początek
20.12.2022, 19:54
Cześć Wariaciki. Co tam kolega pisał w tym swoim wątku? "Zobaczycie jaki kajabuza jest naprawdę". Tak myślę "xd" - Przecież zawsze mieliście mnie jak na tacy. Śmieszy dziś... Kiedy byłem przećpany i pisałem brednie to byłem ja. Kiedy zadufałem się w sobie to byłem ja. Kiedy byłem na dnie, to byłem ja, kiedy byłem na szczycie to byłem ja. Kiedy byłem tchórzem, to byłem ja, kiedy miałem odwagę - to byłem ja. Tutaj byłem zawsze sobą z tym... Że bywałem różny. Taki już urok heh... Wesołych świąt Wam życzę, zdrówka i szczęśliwego nowego roku ja znikam, bo przypalony racuch. Jak bardzo to gejowo nie zabrzmi... Bardzo Mocno Was Kocham ❤️😁
20.12.2022, 20:33
możemy się domyślać Co on tam robi wyczynia mam kilka pomysłów co mógł robić chcesz usłyszeć ?;d
Yalasek eeee jak tak to będzie lepiej, jak podłoga zaczyna mówić to wiedz, ze coś się dzieje. ;P. Tak długo jak człowiek patrzy w podłogę a ta milczy można cieszyć się szyszkami.
Chociaż 6 noc raczej mało realne, kto by chciał tak długo zbierać
Relaks take it easy
Chociaż 6 noc raczej mało realne, kto by chciał tak długo zbierać
Relaks take it easy