Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC dla początkujących
21.12.2022, 01:49
W większości przypadków przewnie bez echa pozostanie, ale być może znajdzie się jakiś osobnik, który trochę coś zrozumie i chociaż chwile dłużej poczyta nim stwierdzi, że to tylko pierdolenie i pójdzie w cug jazda zabawa essa. I z tego powodu warto coś powtarzać póki się jeszcze ma chęci
(20.12.2022, 22:24)nonoanon napisał(a): Jest sporo opisów wrażeń i przeżyć różnych osób, także się doedukować wystarczy i samemu zdecydować. I niech Cię broni mieszanki różnych rc'kow robić, bo Cię chłopie z fotela wykurwi. Świadomość i zdrowy rozsądek przede wszystkim
święte słowa. kolega chyba dalej żyje w polskiej "Kulturze Kryształu" Myślicie, że odstawka to uuu musze przestać brać 3-cmc itd. To jest komiczne. Znam pare osob ktore z długotrwałej bonanzy na wszelkiej masci stimach (ketony, b-furany, fluoroamph) teraz wylądowały z deszczu pod rynne biorąc opioidy dzien w dzien na uśmierzenie bólów życiowych rozpierdolonej głowy (Nazywajmy rzeczy po imieniu!).
Mieszanki, mixy - nie mixy (HAHA) typu NEP i 4-cmc, tylko poważne RC, mnstwo benzodiazepin, mixowane z dyso, sajko, benzo i miliardem innych RC o których sie nie śniło Wam nawet. To jest dopiero tragedia, dla ciała ale przede wszystkim dla duszy. To robi cień z człowieka.
Znam ludzi dla ktorych abuse mega toksyczych b-k to byla codzienność, teraz to jest codziena tragedia życia.
21.12.2022, 13:58
horsii właśnie odnośnie mixow 100 procent racji, święta prawda. Według mnie żadna używka nie rozwali tak mózgu jak mieszanie wszystkiego że wszystkim,już o tym gdzieś tu pisałem dłużej. Na radość euforyk, za słabo to stima. Później za mocno to benzo, alko. Dobrze jest to ok mogę lecieć dalej za nowy euro, stim. Pod wieczór dla chillu kanna, opio. Plus milion innych urozmaiceń...
21.12.2022, 17:39
RC jest świetne dla początkujących ! Sczurów laboratoryjnych...
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
21.12.2022, 23:07
Zabawa z dopalaczami to jak zabawa granatem. Może cię rozerwać i zabić. Więc się zastanów, czy nie lepiej Ćpać Sport!!!
26.12.2022, 07:24
Jak to sie mowi sport to zdrowie ale stracone a co do rc no to piersze z brzegu czyli wisienka od pablo mysle ze calkiem da rade na dziewicza zabawe
24.04.2023, 21:43
dla poczatkujacych czyt. ludzi ktorzy juz zaczeli? 2mmc, 4-ho-met do 20mg, male dawki DCK, 100-150mcg 1-plsd,
o chlorach nie bede pisal bo to i tak wczesniej czy pozniej sie bedzie wpierdalac XD ja osobiscie zaczalem od 3mmc od pedaltora jak jeszcze nie scamowal i gdyby nie ten metafedron, to nie wiem czy bylbym na tym forum xD
o chlorach nie bede pisal bo to i tak wczesniej czy pozniej sie bedzie wpierdalac XD ja osobiscie zaczalem od 3mmc od pedaltora jak jeszcze nie scamowal i gdyby nie ten metafedron, to nie wiem czy bylbym na tym forum xD