Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Intensyfikuje kreatywność...
09.12.2022, 18:07
tome3eqkks zgadzam się, zaobserwowałam to u kilku osób, tysiąc pomysłów i kończy się na pomysłach, zero totalnie zero konsekwencji - zero zrealizowanych pomysłów. Ja moja zajawkę zaczęłam zanim poznałam stymulanty i realizuje, ale przyznam, ze po używaniu potrzebuję 2-3 dni bez ingerencji zeby z chęcią kontynuować.
22.12.2022, 05:39
Dowiedz się i poczytaj dużo o mikrodawkowaniu 1p lsd
Może to akurat dla ciebie
Może to akurat dla ciebie
22.12.2022, 10:30
Polecam medytacje, wyciszenie się i posłuchanie muzyki instrumentalnej.
Przyda się również aktywność fizyczna przed, łatwiej wtedy odbyć te czynności opisane wyżej.
Substancje traktowałbym jako ostateczność, na mnie najlepiej działała zwykła mi jeśli chodzi o kreatywność!
Przyda się również aktywność fizyczna przed, łatwiej wtedy odbyć te czynności opisane wyżej.
Substancje traktowałbym jako ostateczność, na mnie najlepiej działała zwykła mi jeśli chodzi o kreatywność!
11.01.2023, 13:01
Nie sądziłem że to kiedyś powiem, ale Marihuanę
LEMON HAZE - z Holandii.
Będziesz miał tyle pomysłów i to głęboko przeanalizowanych, że sam będziesz zdziwiona
LEMON HAZE - z Holandii.
Będziesz miał tyle pomysłów i to głęboko przeanalizowanych, że sam będziesz zdziwiona
13.01.2023, 11:37
ja najbardziej kreatywny jestem po mj i psychodelikach,stimy zwiększają motywację do zrobienia czegoś ale jednocześnie powoduja wysyp bezsensownych myśli i idiotycznych pomysłów, dużo ale średnich jakościowo
24.02.2023, 15:47
Najlepszego boosta do kreatywności dały mi psychodeliki. Na samej fazie ciężko coś tworzyć. W ogóle ołówek ciężko w rękach utrzymać ale jak zejdzie to rysuje mi się zajebiście. Taki efekt +10 do kreatywności po sajko potrafi utrzymać się naprawdę długo po.
02.03.2023, 21:48
Ja ostatnio próbowałem MINTE EUPHORIA od Słonia, dawka 15mg, sniff,
kreatywność wzrosła o 1000%, czas działania około 1,5h.
Osobiście polecam
kreatywność wzrosła o 1000%, czas działania około 1,5h.
Osobiście polecam