Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
darmowe 5 dyszek + 150zl za warunki promoci
22.12.2022, 14:13
kazdy mowi, ze wezmie te 5 dyszek, jakos nie widze by ktos wypelnij wnioski, nabijamie postow do sampli, nawet w watkach gdzie mozna dostac darmową kase, kurwa promień Schwarzschilda forum wyznaczony, choć lepiej by brzmiało Samplschilda
Nic tam kurwa nie działa, ta aplikacja PeoPay jest rozjebana jak ukraina. Próbowałem wszystkiego, przez tel, przez apke, przez kutasa, hasło poprawne a nie działa, chrzanic to, wkur#$łem sie po godzinie męczenia sie z tym badziewiem i jebnąłem to w pizd.
26.12.2022, 17:20
(26.12.2022, 17:14)horsii napisał(a): Nic tam kurwa nie działa, ta aplikacja PeoPay jest rozjebana jak ukraina. Próbowałem wszystkiego, przez tel, przez apke, przez kutasa, hasło poprawne a nie działa, chrzanic to, wkur#$łem sie po godzinie męczenia sie z tym badziewiem i jebnąłem to w pizd.
O kurwa, ja pierdole! Jak mogłeś nam to zrobić.
Pudzilla po jakim czasie te 150zl dają dodatkowe?
26.12.2022, 19:13
sebekx9 https://www.pekao.com.pl/dam/ROOT-LANDIN...edycja.pdf
sprawdz w regulaminie, chyba co miesiac 50zl jak uzywasz apki i wykonasz pewnie jakas ilosc transakcji blikiem/karta
sprawdz w regulaminie, chyba co miesiac 50zl jak uzywasz apki i wykonasz pewnie jakas ilosc transakcji blikiem/karta
nie będę pisał ile mam złotówek , 8 % 3 miesięczna lokata wyciągam jakieś 1400 zł , i automatu kasa leci na konto i zaś ustawiam na 3 miesiące
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
07.01.2023, 14:25
też zakładam konta oszczędnościowe na 3 miesiące bez żadnych opłat , zawsze szukam banku gdzie jest promocja i najwyższe oprocentowanie %%%...
jak termin się kończy zamykam konto i idę do kolejnego banku z moimi pieniążkami. Zawsze jakieś pieniądze wpadają, chociażby na paliwo.
Robię to z podejściem, że banki na nas w chuj zarabiają więc my też coś musimy od nich wziąść.
Polecam!
jak termin się kończy zamykam konto i idę do kolejnego banku z moimi pieniążkami. Zawsze jakieś pieniądze wpadają, chociażby na paliwo.
Robię to z podejściem, że banki na nas w chuj zarabiają więc my też coś musimy od nich wziąść.
Polecam!
07.01.2023, 16:14
Jakaś weryfikacja dowodu czy coś ? i da rade odrazu z bankomatu wypłacić blikiem czy tylko przel na inne konto?