Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
24.10.2022, 16:04
Info.
Platformy FTX i NEXO nie pobierają fee za przesyłkę BTC.
A wiecie, jak to z tymi oplatami wszędzie bywa.
Platformy FTX i NEXO nie pobierają fee za przesyłkę BTC.
A wiecie, jak to z tymi oplatami wszędzie bywa.
24.10.2022, 16:08
Akurat fee to jest najmniejszy problem w sensie, że opłata jest bardzo niska (fee to jest opłata dla "górników" i ostatnio za 2-4zł masz wyjebane fee na maxa, że kryptowaluta dochodzi bardzo szybko do odbiorcy)
Problem o którym piszesz to zapewne wysokie prowizje różnych kantorów itp. które pobierają. Ciekawe czy te platformy o których piszesz nie wymagają jakiejś weryfikacji Twoich danych, jak większość giełd i kantorów.
Problem o którym piszesz to zapewne wysokie prowizje różnych kantorów itp. które pobierają. Ciekawe czy te platformy o których piszesz nie wymagają jakiejś weryfikacji Twoich danych, jak większość giełd i kantorów.
02.11.2022, 15:05
Z tego co się dowiedziałam z kanału "Świat krypto" giełda ByBit nie wymaga konieczności weryfikacji tożsamości. Muszę spróbować to o czym piszesz Chochlik bo przy ostatnim zamówieniu z jednego ze sklepów forum przy koszcie około 220 złotych faktycznie impreza kosztowała mnie prawie 300!
14.12.2022, 13:18
Dilleraaaa musisz sam sprawdzić przeciez nikt po wszystkich regulaminach nie chodzic i sprawdza
22.12.2022, 16:27
Siema potrzebuje na szybko jakiś kontor gdzie wyśle btc bez weryfikacji i niska prowizja. Mała kwota do wysłania a do bitomatu mam kawałek.