Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
24.12.2022, 00:46
Jako że dołączyłem do was w dzień w którym składa się życzenia. To te łapcie odemnie.
Białe wąsy, biała broda tylko śniegu nie ma - szkoda!
Iskry sypią się z pod sań. Po asfalcie pędzi drań!
Spieszył się bo pusto w worku!
Ale teraz stoi w korku!
Wesołych Świąt
Białe wąsy, biała broda tylko śniegu nie ma - szkoda!
Iskry sypią się z pod sań. Po asfalcie pędzi drań!
Spieszył się bo pusto w worku!
Ale teraz stoi w korku!
Wesołych Świąt
24.12.2022, 10:04
Wszystkiego dobrego dla wszystkich dużo zdrowia i zero problemów na te święta i cały rok 🤗😇😁
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.12.2022, 13:23
Ja to nie lubię Bożego Narodzenia i Wielkanocy, bo jak się siada do stołu to niby wszystko jest ok, a tak naprawdę to jeden z drugim by się pozagryzał.
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
24.12.2022, 13:38
Również dla wszystkich wszystkiego dobrego, spokoju ducha, mniejszego ciśnienia i tylko trafnych decyzji.
S-N też nie lubię tego okresu. Jestem niczym Grinch😉
A w sylwestra to śpię i pierdolę to.
To już będzie czwart czy piąty rok z rzędu jak nie obchodzę sylwka. Stopery w uszy i spać.
S-N też nie lubię tego okresu. Jestem niczym Grinch😉
A w sylwestra to śpię i pierdolę to.
To już będzie czwart czy piąty rok z rzędu jak nie obchodzę sylwka. Stopery w uszy i spać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
W ogóle pomagam Mamuśce przy rozkładaniu naczyń itd. ogólnie zastawy stołu wigilijnego i nagle podaje mi to ze zdjęcia i mówi "połóż koło każdego talerza" - ja sobie myślę JA PJERDZIU, ŻREMY KWASA CAŁĄ RODZINĄ... A to tylko tradycja, żeby każdy "Użytkownik Stołu" hihi dostał łuskę karpia wigilijnego, na szczęście... I taki Mamusiny patent w tym roku... 😑😑😑 Smacznej kolacji. 😁