Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z czego najlepiej zrobić zwijkę?
25.12.2022, 23:07
Ello Roboszki
W domu najczęściejz kartki papieru na bieząco skrojonej na jednorazowego użycia. To zawsze jest w moim centrum dowodzenia pod ręka.
W samochodowym schowku notesik z malymi zlaczonymi na gorąco karteczkami i opakowanie po fluidzie wykonane z twardego szkla.
W domu najczęściejz kartki papieru na bieząco skrojonej na jednorazowego użycia. To zawsze jest w moim centrum dowodzenia pod ręka.
W samochodowym schowku notesik z malymi zlaczonymi na gorąco karteczkami i opakowanie po fluidzie wykonane z twardego szkla.
26.12.2022, 16:15
Słomki,kilka razy w życiu ujebalem długopis w połowie w sensie ten plastik i z tego poszło parę kresek,ale uciąć to tak żeby się nie złamało to się graniczy z cudem xD
26.12.2022, 17:05
Że starycz czasów mam 3 plastikowe, które jakiś vendor dokładał do zamówień. Niedawno je odkopalem, chociaż używam ich tylko poza domem. Lekkie, nieduże, łatwe do czyszczenia
26.12.2022, 17:11
Kolejne pytanie:
Po kiego czyścić rurkę? Spoko rozumiem jak ktoś ma towary po pachy i lubi porządek, ale szczerze mówiąc ten brązowy kryształ Alfy od Pabla co przerobiłem 1,4 tak pooblepiał mi schludnie wykonaną rurkę z papieru i taśmy, że wyrzuciłem ją w obawie o to, że na ciśnieniu wezmę ją wyskrobię i walne niucha tych okruszynek, które wiem, że by delikatnie dały się odczuć przy tej potężnej mocy tej Alfy.
Po kiego czyścić rurkę? Spoko rozumiem jak ktoś ma towary po pachy i lubi porządek, ale szczerze mówiąc ten brązowy kryształ Alfy od Pabla co przerobiłem 1,4 tak pooblepiał mi schludnie wykonaną rurkę z papieru i taśmy, że wyrzuciłem ją w obawie o to, że na ciśnieniu wezmę ją wyskrobię i walne niucha tych okruszynek, które wiem, że by delikatnie dały się odczuć przy tej potężnej mocy tej Alfy.
27.12.2022, 11:26
Czyscisz np. taka, która jest Twoja ulubiena, nie jednorazowa, której używasz do różnych tematów, zarówno tych o niskim i wysokim dawkowaniu. Poza tym kurz, paprochy, bakterie i tak z przyzwyczajenia żeby chigienicznie było. A i to co napisałeś, że na ciśnieniu wydrapujesz ze ścianek pozostałości też się kiedyś zdarzało heh
27.12.2022, 11:32
Naprawde warto zainwestowac w aspirator. To nie sa koszty nie do udzwigniecia
YOUR ATTORNEY
27.12.2022, 11:41
Beeniepatu pierwszy raz słyszę i widzę po tym co google na szybko przejrzałem. Niemal wszędzie pisze o zastosowaniu w celu odsysania wydzieliny z nosa. Podejrzewam, że można też przy jego użyciu wtłaczać do nosa temat, czy coś źle wnioskuje ?