Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - per rectum
27.12.2022, 15:29
Dzięki Beeniepatu 😁
Będzie testowanko. Nie wiem jeszcze kiedy, ale będzie.
Będzie testowanko. Nie wiem jeszcze kiedy, ale będzie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.12.2022, 17:19
Wszyscy tutaj piszą o substancjach raczej takich należących według mnie do lżejszych.A jak to jest z mocniejszymi np z taką alfą?Lepiej chyba sobie odpuścić no nie?Jest to mocny stim jakby nie patrzeć a ta drogą szybkie wchłanianie więc mogłoby mocno wyczesać?Pytam poważnie jak na to patrzeć pod tym względem.Próbuje sobie porównać alfę podana iv a podanie alfy w taki sposób
27.12.2022, 17:49
Dilleraaaa doznanie nie bedzie takie jak iv, ale mozna stosowac alfe doodbytniczo. Wiekszym ryzykeim niz bania duza, jest jednak to, ze alfa katalizuje chec kompulsywnego dorzucania. Przy swoich kaustycznych wlasciwosciach, bardzo latwo o mechaniczne zniszczenia.
YOUR ATTORNEY
27.12.2022, 17:58
Beeniepatu alfa może zadziałać jeszcze bardziej euforycznie?
Jeśli tak, to to może być pizda życia😎🔥🔥🔥
Jeśli tak, to to może być pizda życia😎🔥🔥🔥
NIE dla OPIO !!!
27.12.2022, 18:03
kot_kreskowy chodzi raczej o to, ze mniejsza dawka da lepsze rezultaty - mniej sie traci na pokonywanie drogi do celu 😎
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 00:00
ja tylko raz użyłem tego rodzaju podania, i nie był to zbyt komfortowy proces. Zgodnie z faq - za dużo płynu, był tam też alkohol. Słabo się przygotowałem, ale wolałbym iv, serio (hmm, zawahałem się pisząc to... ale zostawie jednak).
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
01.01.2023, 23:43
Panowie, kwestia techniczna. Ciach aplikujemy wszystko git, weszlo pieknie. Ciach ochota na analka, jak sytuacja z penisem?
01.01.2023, 23:51
@"Lady Giwera" jeali interesuje Cie to w perpsektywie pieszczoty, to ta zostaje taka sama. Jesli zas ekspozycji ja dzialanie substancji, to podnapletkowa ROA moze robic tu robote ,😎
YOUR ATTORNEY