Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
17.12.2022, 12:39
az sie usmiechnalem do ekranu xDDDD jak sobie tak mysle to troche im zazdroszcze, bo im czlowiek glupszy tym szczesliwszy
18.12.2022, 03:38
to cale przecwelone forum z tych ich akceptowaniem postow jest juz dla mnie wylegarnia scam shopow.
2 zakupy w tych ich "zaufanych" sklepach i 2 razy oszukany na hajs.
na pewno zajrze do nastepnego pedalom.
spierdolilem z tamta bo ida na dno jak kiedys tamto rozowe tylko ze ci szybciej
2 zakupy w tych ich "zaufanych" sklepach i 2 razy oszukany na hajs.
na pewno zajrze do nastepnego pedalom.
spierdolilem z tamta bo ida na dno jak kiedys tamto rozowe tylko ze ci szybciej
19.12.2022, 15:15
Podzielam zdanie a najbardziej odklejony to jest ten cały administrator, gość ma totalna dwubiegunówke
27.12.2022, 17:15
No i Sandał powrócił. Na razie na maila zamówienia, ale strona ma ruszyć do końca
27.12.2022, 17:56
Lecimy zamawiac wszyscy. Niech kazdy skosztuje z drzewa sanadlowego ... Dobre jaja
YOUR ATTORNEY
27.12.2022, 18:06
No.Ludzie co będą zamawiać teraz to lubią chyba mieć tą adrenalinke czy przyjdzie rakieta czy nie
27.12.2022, 20:06
A ja napisze tak
- MAM CALKOWICIE WYJEBANE W NICH I ICH PROBLEMY dla mnie każdy sklep z tamtego forum jest nie uczciwy i nie można się z nimi dogadać.
Admin z dopka pisze i oskarża że Escobar i słoń to oszuśći i SCAM a zamawiam od nich regularnie i uważam że to 2 najlepsze sklepy które , mogę śmiało polecić.
(Nigdy nie miałem żadnych problemów i wiem że jak napiszę do nich to dostanę odpowiedź- Proste i uczciwe podejśćie do klienta )
- MAM CALKOWICIE WYJEBANE W NICH I ICH PROBLEMY dla mnie każdy sklep z tamtego forum jest nie uczciwy i nie można się z nimi dogadać.
Admin z dopka pisze i oskarża że Escobar i słoń to oszuśći i SCAM a zamawiam od nich regularnie i uważam że to 2 najlepsze sklepy które , mogę śmiało polecić.
(Nigdy nie miałem żadnych problemów i wiem że jak napiszę do nich to dostanę odpowiedź- Proste i uczciwe podejśćie do klienta )
29.12.2022, 08:58
Ja pare razy zamawialem i wszystko bylo git. Dobrze ze teraz pieniedzy nie wtopilem