Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz swoje lub jakie znasz nazwy slangowe narkotyków?
28.12.2022, 23:14
HASZYSZ: hasz, grudka, gruda, czekoladka, afgan, kloc, plastelina, kostka, kość, maroko, nepal, kolumb
29.12.2022, 17:49
Nigdy nic nie wymyślałem, ani nie podlapywalem od innych. Zielone, feta czy ścierwo, kryształ
29.12.2022, 18:19
Kokaina: koka, koksik, koks, koka-kola, zupa, lepsze białe, Bazooka, Berenika, Biała Dama, Śnieg, Uderzenie, Boliwijski maszerujący proszek
29.12.2022, 19:28
Na tabletke extasy znam takie:
kółko, koło, groszek, groch, piguła, okrągłe, piksy; często nazwy pochodzą od logo wytłoczonego na tabletach, np. mitsubishi - znaczek japońskiej firmy, wiśnie, smerfy, cukierki, guziki, witaminy itd.
kółko, koło, groszek, groch, piguła, okrągłe, piksy; często nazwy pochodzą od logo wytłoczonego na tabletach, np. mitsubishi - znaczek japońskiej firmy, wiśnie, smerfy, cukierki, guziki, witaminy itd.
29.12.2022, 23:32
Z tych nietypowych określeń na Marihuane słyszałem:
zielona koszulka i zielona spódniczka oraz Doniczka
zielona koszulka i zielona spódniczka oraz Doniczka
30.12.2022, 02:33
Amfetamina tak na nią wołam najczęściej:
kurz, biała farba, biała spódniczka i biała koszulka, baba jaga, syf, tynk, ścierwo, siła, szmata oraz Benn, Benny Bombs, Crystal, Dynamit, Dziwak, Królewska, Kryształ, No Sleep, Przyspieszacz, Pyłek, Uppers, Śnieg, Woltów
kurz, biała farba, biała spódniczka i biała koszulka, baba jaga, syf, tynk, ścierwo, siła, szmata oraz Benn, Benny Bombs, Crystal, Dynamit, Dziwak, Królewska, Kryształ, No Sleep, Przyspieszacz, Pyłek, Uppers, Śnieg, Woltów
30.12.2022, 03:27
LSD -->
znaczki, kwasy, Blue Dragon, Bóg Słońce, Budda, Słoneczny uśmiech, Odbita Warga, Młot i Sierp
znaczki, kwasy, Blue Dragon, Bóg Słońce, Budda, Słoneczny uśmiech, Odbita Warga, Młot i Sierp
30.12.2022, 14:18
Morfinka:
Brązowa heroina, Maja, Morfeusz, Siostra, leśna tabaka, wilcza wiśnia
Brązowa heroina, Maja, Morfeusz, Siostra, leśna tabaka, wilcza wiśnia