Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Humor
02.12.2022, 05:45
Leci sobie orzeł. Macha majestatycznie skrzydłami. Rozkoszuje się pięknem przyrody. Nagle spostrzega w dole zająca. Śmiga za szarakiem. Szuuuu ... A tam okazuje się, że zając cały we krwi. Żal się orłu zrobiło zajączka:
- Co ci się stało mój mały?
- Słonica mnie użyła, jako tamponu.
- O fuj.
I odleciał orzeł, majestatycznie machając skrzydłami, kontemplując naturę. Następnego dnia biegnie sobie zajączek. Już czyściutki, bielutki, mięciutki. Strzyże uszkami, przyrodę śledzi. Patrzy, a tam w górze leci orzeł. Cały we krwi umazany.
- Co ci się stało o wielki ptaku?
- Co się stało? Co się stało? Szukam tego, co powiedział słonicy, że podpaska ze skrzydełkami jest lepsza od tamponu!
- Co ci się stało mój mały?
- Słonica mnie użyła, jako tamponu.
- O fuj.
I odleciał orzeł, majestatycznie machając skrzydłami, kontemplując naturę. Następnego dnia biegnie sobie zajączek. Już czyściutki, bielutki, mięciutki. Strzyże uszkami, przyrodę śledzi. Patrzy, a tam w górze leci orzeł. Cały we krwi umazany.
- Co ci się stało o wielki ptaku?
- Co się stało? Co się stało? Szukam tego, co powiedział słonicy, że podpaska ze skrzydełkami jest lepsza od tamponu!
10.12.2022, 16:01
Rozmawia dwóch znajomych.
Ty wiesz co wczoraj dostałem sms-a od Bin Ladena.
Co ty gadasz. Naprawdę? Co Ci napisał.
Pozdrawiam wszystkich za jednym zamachem
Ty wiesz co wczoraj dostałem sms-a od Bin Ladena.
Co ty gadasz. Naprawdę? Co Ci napisał.
Pozdrawiam wszystkich za jednym zamachem
Co to jest pocałunek Neptuna?
Moment ochlapania pośladków przy gwałtownym wydaleniu twardego stolca w wodę znajdująca się kompakcie WC.
lub jak kto woli
Sytuacja podczas defekacji, gdy woda z impetem pierdolnie w pośladki przy uwalnianiu Barabasza.
Co to są oczy ważki?
https://youtube.com/shorts/cdg-HkcXnG4?feature=share
Moment ochlapania pośladków przy gwałtownym wydaleniu twardego stolca w wodę znajdująca się kompakcie WC.
lub jak kto woli
Sytuacja podczas defekacji, gdy woda z impetem pierdolnie w pośladki przy uwalnianiu Barabasza.
Co to są oczy ważki?
https://youtube.com/shorts/cdg-HkcXnG4?feature=share