Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
24.12.2022, 12:49
Wesołch świąt chłopcy i dziewczęta !
Na nowy rok zycze wam tyle samo odbiorów co wysylek
Na nowy rok zycze wam tyle samo odbiorów co wysylek
(24.12.2022, 20:45)kot_kreskowy napisał(a): Jestem z Escobar już tyle lat, że gdy On wysyła do mnie paki to maila wypisuje z pamięci, a ja jego politykę odnośnie kontaktu, paczek oraz reklamacji znam jak własną kieszeń, więc chyba mogę coś w tej kwesti powiedzieć.Robi się tu funboy burdel jak na dupku, gdzie np u sanda za każdą inna recke niż 10/10 wyjeżdżalo paru rycerzy i bronili honoru vendora. Chemiczny weź zluzuj trochę też lubię tego vendora, ale nie zamykajmy ludziom mordy. Sam piszesz czy możesz coś powiedzieć. Tak możesz, jak każdy inny i uszanuj to.
Czy nie mogę???
Możesz mówić za siebie bo Ty znasz vendora, a Ty to nie wszyscy, a o politykę się nie martw, jeśli vendor ma takie zasady to najwyżej nie uzna reklamacji nie musisz nikogo nazywać dupkiem.
Po trzecie primo,
Z tego co wynika z kontekstu, kolegaShavetzapytał kilka dni temu w tym wątku, czy może zamieścić krytyczną opinię bez dostania bana, po czym zamieścił tego ananaska w postaci średnio chujowej opinii skarżąc się na niedowagę oraz miał prosząc jednocześnie o naprawienie błędu🤯, ale szansy takowej jednocześnie nie dając, co zresztą słusznie w swoim poście zauważył @"Kaja Buza"
Jeśli prowadzisz obsługę setek klientów, nie ma opcji aby gdzieś nie popełnić błędu, największe i najlepsze sklepy internetowe dopuszczeją się większych błędów i nikt jakoś nie robi z tego specjalnie gnoju, tylko bierze formularz reklamacyjny i pisze BEZPOŚREDNIO do sklepu, że nie pasuje to czy to.
Pamiętajmy też,że w okersie przedświątecznym panuje natężenie zakupowe i ryzyko pomyłki rośnie adekwatnie do wzrostu zamówień.
Czy kolegaShavetrozumie już gdzie popełnił bład?
Nigdzie go nie popełnił nie jesteś geniuszem i odkrywca mówiąc że każdy się może pomylić. Wszyscy to wiedzą i też wiedza że jest okres świąteczny. Nikt nie popatrzy krzywo na vendora co najwyżej takie komentarze zniechęca ludzi do rzetelnych recenzji bo zaraz wjada obrońcy i go zmieszaja z błotem. Tym bardziej jego opinią nie była krytyczną, była pozytywną z napisaniem że brakło 5g czyli była prawdziwa.
Tyle ode mnie:p
25.12.2022, 19:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2022, 19:58 przez kot_kreskowy.)
Gekon
PRZESTAŃ EDYTOWAĆ MOJE POSTY I NIE WKLEJAJ SŁÓW, KTÓRYCH NIE NAPISAŁEM!!!
Poza tym nie będziesz mi pierdolił, czy mam zluzować czy nie.
Szoruj liczyć bombki na choince.
Ja już skończyłem ten temat.
Żegnam.
PRZESTAŃ EDYTOWAĆ MOJE POSTY I NIE WKLEJAJ SŁÓW, KTÓRYCH NIE NAPISAŁEM!!!
Poza tym nie będziesz mi pierdolił, czy mam zluzować czy nie.
Szoruj liczyć bombki na choince.
Ja już skończyłem ten temat.
Żegnam.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.12.2022, 17:03
Krysztalozerca tak. Tylko to z poprzedniego tygodnia. Za wyniki z tej niedzieli jeszcze chyba nikt nie dostal
YOUR ATTORNEY
29.12.2022, 17:53
Krysztalozerca Teoretycznie nawet w sobotę wpadały kody, nadzieji nikt Ci nie zabierze. Może się przyfarci, ale szczerze to wątpię