Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przechowywanie substancji
30.12.2022, 04:31
Ja kiedyś 3CMC przechowywałam tak że było narażone na słońce cały dzień i w niecałe 3 dni zauważyłam że coś się dziać zaczęło i tak jakby się osadziło na ściankach i sporo się zmarnowało.
31.12.2022, 05:59
Nep i hexen trzymam w zimnym miejscu bo raz trzymałem w ciepłym dłuższy okres i szybko stracił moc.
Pamiętaj aby na słonce nie dawać no i żebym był zamknięty dobrze
Pamiętaj aby na słonce nie dawać no i żebym był zamknięty dobrze
03.03.2023, 07:47
Podstawa to unikać wilgoci. Jak się to uda, to te inne czynniki jak światło czy ciepło są drugorzędne.
Jak nie uda, to światło i ciepło łączą się w jedną bandą z wilgocią i robią rozpierdol.
I chłodno - 3cmc, 3mmc, 4cmc, hexen, nep, eutylon, efylon, a-php, a-pvp, apihp i wiele więcej RC lubią niskie temperatury. W temp. pokojowej potrafi tracić na mocy.
Można podczas przepakowywania użyć rękawiczki/pensety, wilgoć i tłuszcze na dłoniach mogą mieć różny wpływ zwłaszcza w okresie dłuższego czasu.
Jak nie uda, to światło i ciepło łączą się w jedną bandą z wilgocią i robią rozpierdol.
I chłodno - 3cmc, 3mmc, 4cmc, hexen, nep, eutylon, efylon, a-php, a-pvp, apihp i wiele więcej RC lubią niskie temperatury. W temp. pokojowej potrafi tracić na mocy.
Można podczas przepakowywania użyć rękawiczki/pensety, wilgoć i tłuszcze na dłoniach mogą mieć różny wpływ zwłaszcza w okresie dłuższego czasu.
03.03.2023, 08:10
To by wyjaśniało dlaczego mi się ten Omikron,mokry zrobił.Pewnie temperatura w pokoju była zbyt wysoka.Ale dziwne bo był umieszczony w takim miejscu gdzie był z dala od grzejnika.No,ale temperatura roznosiła się pewnie równolegle po całym pokoju.Więc jakieś rady jak teraz mam przechowywać ten Omikron?Właśnie na niego czekam.I nie chciałbym popełnić znowu jakiegoś błędu
09.03.2023, 17:10
Opisze wam akcje z 3cmc od osiedlowego szamana (oczywiscie on to jako mefedron puszczal), kamulce byly ladne ale bardzo twarde wiec rozbilem calosc od razu i doslownie przerobilem na pyl i tak lezalo przez cala impreze wieczorna, nie byloby tu nic dziwnego gdyby nie fakt ze mniej wiecej w polowie zabawy gdy dobieralem sniffa nagle doslownie mnie cofnelo, nie byl to bol w nosku a bardziej oblesny splyw bardzo podobny do tego co jest przy white sloniku, nie wiem czy w domu mialem wilgotne powietrze czy ocb ale od tamtej pory przerabiam na pyl tyle ile potrzebuje w danej chwili na sniff a reszta grzecznie czeka w kamulcu
09.03.2023, 17:53
Brak światła, hermetyczne zamknięcie, niska temperatura - wg mnie najważniejsze rzeczy