Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vapo - Wątek Ogólny.
31.12.2022, 09:57
(29.12.2022, 23:44)sebekx9 napisał(a): dekadan89
Dałbyś może radę wstawić jakiś poradnik po chłopsku jak takie cuda jak ty budować?
https://dopal.org/showthread.php?tid=1582
Prosze
ProducentRC ciezko bedzie.. Najprostsze percolator to ponacinana rura cubucha, ale honeycomby to juz wyzsza polka filtracji.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
31.12.2022, 14:25
dekadan89 sam mam bongosa do vapowania dabu który mi pękł i ujebałem długość szlifu zewnętrznego który pękł i uniemożliwił włożenie na niego przejściówek do cubuchów do dabu, zastanawiam się jak go dodatkowo przerobić żeby pasowały przejściówki które umożliwią raz na jakiś czas podejście do vapo wyposażonym najlepiej jak do niego się dało, tylko obawiam się żebym nie wpadł w błędne koło z vapo jak raz po pvp...
31.12.2022, 15:53
Mam honeycomby ze zbitego bonia jak co
31.12.2022, 15:58
dekadan89 pomyśl nad dodaniem do UFO łapacza olejków, w przypadku palenia koncentratu THC zajebiście się sprawdził, jak przerobiłem ponad 10g olejek nie miał juz miejsca i zaczął sie przelewać do niższych przejściówek szklanych, samym tym co zebrało sie w łapaczu olejków byłem spizgany prawię cały tydzień od rana do nocy
31.12.2022, 17:11
Kurde droga zabawka i to dziala jako cybuch? Zara wale drugi poradniknna pancernej zarowie halogenowej,, palnik mutt be
Tez osiągniesz spójrz na turbo. Tylko wszystko wali prosto w pluco i zanim skonczysz malo co wyouscisz.
A co myslisz nie mam fajek, wole zrobic
A co myslisz nie mam fajek, wole zrobic
07.01.2023, 04:40
20.01.2023, 20:50
A JAKBY do ogrzewania rurki użyć tego wegla do sziszy aby nagrzewac mysle ze lepiej by to rownomiernie rozporowadzała ciepło?