Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Guzman - Opinie o produkcie.
26.12.2022, 08:47
3g cmc na jedną osobę to jest idealnie bo jeszcze działa a jednocześnie da się coś robić bo potem to już siedzenie i marudzenie
31.12.2022, 17:28
Dla mnie stanoczwo po lekki testach guzman jest lepszy od pablo wieksze testy niebawiem to dokladniej cos skrobnę 😎
31.12.2022, 17:31
Ty Szatan69 walisz co tydzien. To jak Twoje opinie moga byc w jakikolwiek sposob miarodajne? Poczytalbys, skoro nie wierzysz madrzejszym w tym temacie od siebie, jak wyglada budowanie i zbijanie tolerancji na 3cmc. Wszystko co piszesz mozna smialo odrzucac jak skrajne noty w skokach. Bo Twoje opinie nie moga, z czysto farmakodynamicznej strony, byc w jakikolwiek sposob miarodajne.
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 18:07
Moze kogos interesuja takie opinie jak robi temat przy cotygodniowym waleniu. Bo sam ma ochote poleciec dluzej.
31.12.2022, 18:31
Krysztalozerca Mozna jak najbardziej. Tylko jak ktos tak chce, to bez sensu wydawac hajs na 3cmc. Bo dzialania prawilnego 3cmc miec nie bedzie. Bo farmakologii nie oszukasz niestety. I jak ktos mowi, ze go robi trojka, mimo, ze wali ja od roku non stop, to sorry, ale pierdoli od rzeczy. I tyle. I czytaj prosze ze zrozumieniem. Wyraznie zaznaczylem, ze opinia nie bedzie miarodajna. A nie, ze kolega nie ma prawa nic pisac w tym temacie. Probuj kontrowac dalej 😎
YOUR ATTORNEY
02.01.2023, 15:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2023, 15:09 przez Niesamowicie.)
Czytam te recenzje, oglądam te zdjęcia i aż chce się wykrzyczeć GDZIE MOJA PAKA?! No ale pięć dni to pięć dni.
I tak z testami trzeba czekać do week, ale gdyby było wcześniej...
I tak z testami trzeba czekać do week, ale gdyby było wcześniej...