Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki obecnie dostępny RC ma najbliższe działanie MDMA?
30.12.2022, 11:51
Pragne tylko przypomniec, ze podobna budowa wcale nie musi oznaczac zblizonego dzialania. Czyli analog strukturalny wcale nie musi byc analgogiem funckjonalnym.
YOUR ATTORNEY
30.12.2022, 14:01
Żałuję że nie dane mi było spróbować właśnie MDA, są ludzie, którzy woleli od prawdziwej emki
31.12.2022, 21:37
Oj tak, też spróbowałbym tego rarytasu. Brałem co prawda metylon ale to nie to samo. Z rc jest dużo serotoninowej chemii, próbowałem klefedrony, 3-fea (podejrzenie kardiotoksyczności - uwaga). Wspomniane przez Państwa benzofurany jeszcze czekają w kolejce na spróbowanie
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
31.12.2022, 21:54
fiodor DissoEnjoyer ale MDA jest bardzo popularne i lata jako MDMA. W Europie duzo dropsow jest wlasnie na tym
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 22:14
szlak, to musze tego poszukać, ponoć ma ciekawy aspekt "psychodeliczny". Jestem bardzo tego ciekawy. Dziękuję Ci za informacje
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
10.01.2023, 13:40
Kiedyś to się żarło metylon, etylon, a potem R-MMC (5-metylo-etyon) który zjadał metylon na śniadanie... wtedy to produkcja jakichkowiek benzofuranów była da kitajców "za droga"
12.01.2023, 13:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2023, 13:23 przez horsii.
Powód edycji: spamerze je#@$%%
)
Kapitan g... prawda, bo do MDA.
5-MAPB jest blizej do MDMA (jak na benzofuran) ze względu na N-metyl.
Ty nawet nie wiesz o czym piszesz. Jesteś jak te generatory tekstu AI które tylko ładuje sie jakąś masą tekstu a one próbują produkować pseudo-sensowne odpowiedzi.
5-MAPB jest blizej do MDMA (jak na benzofuran) ze względu na N-metyl.
Ty nawet nie wiesz o czym piszesz. Jesteś jak te generatory tekstu AI które tylko ładuje sie jakąś masą tekstu a one próbują produkować pseudo-sensowne odpowiedzi.