Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
Mój rekord to 5 g alfy od predatora i to nie było planowane tylko zajechali mnie krymuchy i będąc już 3 dzień na ostrym locie jak zajechali na parkingu nie wiele myśląc to co miałem w kieszeni wziąłem na połyk a że nie mogłem połknąć to jeszcze róż gryzłem to żeby było ciekawiej w aucie znaleźli dużego zipa po prochach i wylondowslem na dołku
Jedno z moich najcięższych przeżyć bez wody bez fajek sam w zamknięty w celi kurwa po 12 mnie wypuścili to miałem tak jeszcze czapę że nie mogłem butelka z wodą trafić sobie do buzi
Tak to 3g odważne tech różnych tematów 3 g ja 3 g kumple to mi. Dom wygiął tak że trzymałem kaloryfera bo myślałem że przez okno wylecę ale była fajna bania
Jedno z moich najcięższych przeżyć bez wody bez fajek sam w zamknięty w celi kurwa po 12 mnie wypuścili to miałem tak jeszcze czapę że nie mogłem butelka z wodą trafić sobie do buzi
Tak to 3g odważne tech różnych tematów 3 g ja 3 g kumple to mi. Dom wygiął tak że trzymałem kaloryfera bo myślałem że przez okno wylecę ale była fajna bania
04.01.2023, 17:50
Ja miałem podobnie tyle że z HEXEM przez przypadek wypiłem kubek z minej wiecej 4g.Niestety straciłem przytomność nie wiem na jak długo ale jakim cudem się ocknołem od razu paw i paw i paw.Jakos to przeżyłem.
04.01.2023, 18:15
Moj rekord zresztą nie ma się czym chwalić to 2 g Synth Coco
Myślałem że będą mnie wieźli na krakenhaus.
Nigdy więcej.
Myślałem że będą mnie wieźli na krakenhaus.
Nigdy więcej.
04.01.2023, 18:28
(17.09.2022, 17:52)horsii napisał(a): 1g etylonu oral + 0,4g 3-mmc sniff
250 mg clonazolamu/100mg flubromazepamu/100mg flubromazolamu zarzucone z nieznanych mi przyczyn spałem dwa dni
~3000mg kodeiny
250mg 4-aco-det / 500mg 4-ho-mcpt w 1,5h
250mg mdphp bo vendor podpisał mdai
Dobrze byczku że fake mdphp bo byś był byczkiem plasticzkiem
1.4g ccm od designer prał, 400mg hexen analog (tarychardia) i bromaxolam 60mg bez tolerancji jakiś byczek zadzwonił po po karetkę po spałem w stoisku z ziemniakami w Kauflandzie
Byk byku bykiem
05.01.2023, 09:29
rekotdowe dawki byly z czasów swietnosci różowego forum,kiedy to kiszczak dostal nagrode od rc monster,syntetyczny wyslal mega sampla i w tym pred wysłał pake,tam bylo wszystko czego dusza zapragnęła.
kilka alf,hexenów,nepu,chlory,no w kurwy bylo,nawet sajko.
Nie wiem w ile to zezarlem ale tydzien to byl maksymalny okres kiedy to opierdolilem,wiadomo z kim,moonka pomogla.
mirszanki wybuchowe,zagryzane rc benzo,i tak od rana do wieczora
kilka alf,hexenów,nepu,chlory,no w kurwy bylo,nawet sajko.
Nie wiem w ile to zezarlem ale tydzien to byl maksymalny okres kiedy to opierdolilem,wiadomo z kim,moonka pomogla.
mirszanki wybuchowe,zagryzane rc benzo,i tak od rana do wieczora
Ja już też minęły czasy świetności parę lat temu mogłem zjeść każdą ilość kiedyś z kumplem zrobiliśmy zawody ile da się rady wytrzymać bez snu ja 18 dni ale mój rekord ale nie polecam haha w 18 dniu na 3 piętrze ktoś mi w okna pukał haha ale teraz to bym nie powtórzył
Ale i 5ak dla mnie największe przegięcie to gość z osiedla wziął 120g pv8 odemnie i całkiem sam zjadł to w 4 dni w piwnicy do lusterka i patrzył co mu się dzieje z twarzą
Finisz był tego taki że pojechał na psychiatrak jak tylko wrócił do domu
Ale i 5ak dla mnie największe przegięcie to gość z osiedla wziął 120g pv8 odemnie i całkiem sam zjadł to w 4 dni w piwnicy do lusterka i patrzył co mu się dzieje z twarzą
05.01.2023, 17:32
Najwieksza dawka jaka przykąłem z mocniejszych specyfików to 500mg mdma w krysztale a tak pozatym to ostatnio hex jakoes 350mg ale hex srogo mnie pokarał a po mdma było spoko do czasu az mi film urwało
(05.01.2023, 20:13)fiodor napisał(a): Lopek1 nie wiem jak ten ziomek wgl przeżył, psychiatryku to w tym przypadku najmniejszy wymiar kary
Ja też nie wiem jak on to zrobił ale zjadł to daje głowę ściąć ogólnie z normalnego chłopak w 3 lata stalsie niczym nie widziałem przez 18.lat bawić się prochami żeby w 3 lata zrobić z siebie że obraźliwe nazwę ćpuna najgorszego pokroju nic innego się nie liczy dla niego
Ale nie wiem ma taki organizm że potrafi zjeść obecnie przygrzac każda ilość w monet ale jedno jest to że ma mocny organizm bo raptem parę dni temu 2g Aphip od Escobar prxygrzal na jeden raz