Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP
13.12.2022, 01:02
Apvp mocniejze od mdphp
Chyba ze mdphp w Picchu brązowe jak zupa Grybowa to tak polecam
Chyba ze mdphp w Picchu brązowe jak zupa Grybowa to tak polecam
05.01.2023, 18:56
Mialem to cos brazowe i takie lekko wilgotne,mikrodozowanie co jakis czas to bylo fajne uczucie,ale 3g w 4-5 dni zrobilo ze mnie jakies zwirze,bez kontroli,opanowanie na tyle zeby nie popasc w paranoje i chore shizy,ale co sie dzialo przez te dni to odcięcie i stan zoombie...
do tego eutylone i alfa zniknela,obawiam sie ze poszlo razem z mdphp.
odczynnik wysokiego ryzyka,i raczej nie polecam.
do tego eutylone i alfa zniknela,obawiam sie ze poszlo razem z mdphp.
odczynnik wysokiego ryzyka,i raczej nie polecam.
05.01.2023, 19:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2023, 19:07 przez aleksander37.)
Osobiście bardzo lubię ten stymulant tylko jest jedna zasada znim zwiazana NIEWOLNO GO ZA DUZO SPOŻYWAĆ I JEŻELI KTOŚ MA SKŁONNOŚĆ DO LECENIA W CIĄGI to odradzam. Może się to skończyć mocnymi psychozami , a nie każdy moze sobie z takowymi poradzić. Także zalecam "umiarkowanie w jedzeniu i piciu"
07.01.2023, 15:22
Ja nawet piątek doby nie miałem psychoz, także wszystko zależy od osoby która to bada
15.02.2023, 16:55
Skurwiel stim zwłaszcza jak jest koloru brązowego,trochę za duża kreska i po paru minutach poprawa i druga greska robią miazgę z łba.
Heavy stim, aczkolwiek nie dla idiotow..
Chęć na dorzutki a człowiek już na wpół zawieszony i brak koncentracji skłania do dorzutki, i tak że 4 dorzutki z miksem i papatki na psychulke.
Dla smakoszy euforykow i analogów Henia, podziękujemy
Heavy stim, aczkolwiek nie dla idiotow..
Chęć na dorzutki a człowiek już na wpół zawieszony i brak koncentracji skłania do dorzutki, i tak że 4 dorzutki z miksem i papatki na psychulke.
Dla smakoszy euforykow i analogów Henia, podziękujemy
15.08.2023, 13:35
Jak ma się MDPHP do AlfyPihp jeśli chodzi o następstwa zażycia?
.
Generalnie Alfa potrafiła po przerobieniu 25g psychicznie wbić w glebę na wiele miesięcy.
.
Mam w drodze 1g MDPHP, methpipy żeby vapować (IV tak mocnego RC sobie odpuszczę)
.
Pytanie czy MDPHP ma tak ogromny wpływ na psychikę jak ALFA PIHP, czy przerobienie 1g nie strzaska mnie tak jak 25g czy nawet 1g PIHP?
.
Nie mam oczywiście zamiaru lecieć po bandzie.
.
Pytanie również czy mix z 3CMC dobrej jakość może być ok? Mam na myśli proporcje 100mg/5mg nie, że pół na pół czy coś.
.
Generalnie Alfa potrafiła po przerobieniu 25g psychicznie wbić w glebę na wiele miesięcy.
.
Mam w drodze 1g MDPHP, methpipy żeby vapować (IV tak mocnego RC sobie odpuszczę)
.
Pytanie czy MDPHP ma tak ogromny wpływ na psychikę jak ALFA PIHP, czy przerobienie 1g nie strzaska mnie tak jak 25g czy nawet 1g PIHP?
.
Nie mam oczywiście zamiaru lecieć po bandzie.
.
Pytanie również czy mix z 3CMC dobrej jakość może być ok? Mam na myśli proporcje 100mg/5mg nie, że pół na pół czy coś.
15.08.2023, 16:56
15.08.2023, 17:15
Dziękuję Fiodor. Uspokoiłeś mnie Zawsze się bałem MDPHP, małe dawkowanie, gdzieś czytałem, że dłużej walone wgrywać potrafi filmy ciężkie na głowie.
Zwidy, schizy, posłuchy itd a takie substancje jakiś nie wzbudzają porządania xD
Zwidy, schizy, posłuchy itd a takie substancje jakiś nie wzbudzają porządania xD