Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
30.12.2022, 00:43
Tylko MDA, MDMA, kokaina.
Wszystko inne nie jest warte utraty zdrowia jeśli chodzi o imprezy. Od neurotoksycznych/kardiotoksycznych ketonów, amfetamin czy pochodnych leków jak piperazyny trzymaj się zdala.
Wszystko inne nie jest warte utraty zdrowia jeśli chodzi o imprezy. Od neurotoksycznych/kardiotoksycznych ketonów, amfetamin czy pochodnych leków jak piperazyny trzymaj się zdala.
30.12.2022, 04:44
Sądzę, ze na pierwszy test MDMA, tylko bez mieszania i woda na imprezę. Saute...
30.12.2022, 07:36
(30.12.2022, 04:44)Lady Giwera napisał(a): Sądzę, ze na pierwszy test MDMA, tylko bez mieszania i woda na imprezę. Saute...
Dobry wybor. Tylko jak kupujesz emke pierwszy raz, nawet u poleconego zrodla, to polecam kupno stosownego testu (marquis, mecke) i dla pewnosci sprawdzic temat. Bo z tym teraz trudno o prawilny sort
YOUR ATTORNEY
pierwszy guzik pamietam mitsubishi w nl jacienierozpierdole ta magia i tak jak horsi prawi umiejetnosci same przychodza janormalnie czujesz rytm muzyki i co zaraz nastapi taki dj tylko na parkiecie. z tym to troche pojade ale gosciu robi robote, ewidentnie madam go prowadzi. (podpowiem ze najczęściej dobre guziki pachna anyzem)
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
12.01.2023, 00:48
Ja w weekend będę testował SPIDERMENKI od Esco - dam znać czy nadają się na balety.
Jestem cichej nadziej, że TAK
Jestem cichej nadziej, że TAK