Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
02.01.2023, 15:59
Dla mnie najlepszy jest koncentrat THC do którego używa sie eteru dimetylowego a nie butanu jak zazwyczaj, 4mmc, 5mapb, i 3mmc
02.01.2023, 22:12
Alfa, hex nep i fcoco nie dla mnie, prawdopodobnie z braku umiejętności dawkowania.
3cmc i 4cmc idealne, bo trochę w tą czy tamta nie gra roli. Od jakiegoś czasu nie biorę innych pod uwagę
3cmc i 4cmc idealne, bo trochę w tą czy tamta nie gra roli. Od jakiegoś czasu nie biorę innych pod uwagę
07.01.2023, 05:54
Dobra madam,, homet itp,, thc,, alko, dobra amf.. To ze wale alfe ponad pol roku nie znaczy ze jest u mnie wysoko w hierarchii uzywek
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
07.01.2023, 06:49
3-HO-PCP, DCK, O-PCE, 1P-LSD, 4-HO-MET, 4-HO-McPT, Clonazolam, Flubromazepam. Sorry, no opio choć wciągły kiedyś. jebac
Najlepsza na pierwszym miejscu:
to guziki, piguły ekstazy za lat 90 - OGIEŃ
a drugi to Cherry Kokolino ta pierwsza od Kolka - nie wiem na czym była, ale 0,3 starczała na 4 chłopa, i wszyscy po kresce nawijali, buzia się nie zamykała.
Trzecia to Lemon Haze - najlepsze ziółko jakie paliłem. Tak rozjaśnia umysł i daje głębokie przemyślenia. Nie zamula Cię, tylko daje POWERA do działania.
a i jeszcze Biała Wdowa - po spaleniu się myślałem że oderwę się od ziemi i zacznę latać, zbiegałem ze skarpy i machałem rękami. Nieziemskie doświadczenie.
To tyle
to guziki, piguły ekstazy za lat 90 - OGIEŃ
a drugi to Cherry Kokolino ta pierwsza od Kolka - nie wiem na czym była, ale 0,3 starczała na 4 chłopa, i wszyscy po kresce nawijali, buzia się nie zamykała.
Trzecia to Lemon Haze - najlepsze ziółko jakie paliłem. Tak rozjaśnia umysł i daje głębokie przemyślenia. Nie zamula Cię, tylko daje POWERA do działania.
a i jeszcze Biała Wdowa - po spaleniu się myślałem że oderwę się od ziemi i zacznę latać, zbiegałem ze skarpy i machałem rękami. Nieziemskie doświadczenie.
To tyle