Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
⭐Gorzka Gwiazda⭐
Dlaczego nie potrwa normalnie moglo by trwać w nieskończoność koszt nagród jest taki sam jak koszt takiej reklamy na dopku wychodzi na jedno bracie kochany kotem zwany, nie będzie nagród połowa mniej osób będzie na forum to normalne ja bym zostawił te nagrody jak bym był vendorem i miał taki przepływ gotówki jak mają chłopaki pozdr
Dla mnie jest to i to normalne każdy ma. Swój cej mnie to zwisa jak firaneczki z karniszy hihiihiiiii
Koteczku zawsze trafi się osoba która zrobi inaczej niż ty myślisz że jest cool i spox i na odwrót pozdr :p
Koteczku zawsze trafi się osoba która zrobi inaczej niż ty myślisz że jest cool i spox i na odwrót pozdr :p
Serio znalazły się osoby które potraktowały to, jakoś serio 100% co to nie Kajabuza, za kogo on się uważa?😀 Cóż. Chyba zostanę jedną z niewielu osób które wciąż mają w ch*j dystansu do siebie i potrafią się śmiać z samego siebie zamiast zgrywać ura bura ksiądz wichura.😂
PS. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym "prankowym" bądź co bądź wątkiem, to tylko żarty.
Uśmiechnijcie się Ludzie Kochane.🤗
Pozdrawiam.
PS. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym "prankowym" bądź co bądź wątkiem, to tylko żarty.
Uśmiechnijcie się Ludzie Kochane.🤗
Pozdrawiam.
EDIT: Beeniepatu nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem "słabym ludziem", skoro znasz mnie tylko z moich postów na Forum i może 1% opisanych przeze mnie tutaj wydarzeń z życia. Moim skromnym zdaniem jakbym był aż tak "słaby", to już by mnie nie było czy to na Forum czy to na świecie, albo przynajmniej już dawno bym się poddał, ale ok możesz się do mnie zwracać "Słaby Ludziu".
Kole ch*ja mnie to lata.😀
EDIT2: Zresztą to nie pierwszy raz kiedy Twoje — tak mi się wydaje przekonanie o własnej nieomylności prowadzi do pisania rzeczy niekoniecznie związanych z prawdą, ale z takim przekonaniem o swojej racji, że nie ma sensu dyskutować.😀
21.01.2023, 10:43
@"Kaja Buza" farmazony to Ty opowiadasz na prawo i lewo. Ja Ci tylko moge opowiedziec o tych ambicjach Twoich, jakie masz, ktore czynia Cie gwiazda o jasnosci wiekszej niz Syriusz. Jak masz obecnie 'okno swiadomosci' po swoich przygodach, to przypomne Ci, ze tak jak ja biore wiedze o Tobie z internetu, tak samo Ty ja bierzesz o mnie. Takze zarzucajac mi nieomylnosc na podstawie tego co pisze na forum, popelniasz ten sam blad, ktory mi zarzucasz. Logika, ktorej umysl Twoj nigdy nie pojmie, jest bardzo prosta i zelazna.
Tylko jedna jest roznica - ja nigdy nie napisalem, ze jestem w czyms lepszy od innych. A Ty piszesz o tym caly czas. Jak nie zauwazyles tego jeszcze, to powtarzam Ci to po raz kolejny. Gwiazdo Zaranna nasza jedyna 👍
Tylko jedna jest roznica - ja nigdy nie napisalem, ze jestem w czyms lepszy od innych. A Ty piszesz o tym caly czas. Jak nie zauwazyles tego jeszcze, to powtarzam Ci to po raz kolejny. Gwiazdo Zaranna nasza jedyna 👍
21.01.2023, 11:49
Ale wy pokluciliscie się o inną sprawę o jakąś tam rozmowę a tu dalej ciągnięcie temat ale już wam za mało klucic się o jedną rzecz dorzucscie kolejna teraz klucąc się kto jest większym kozakiem cyrk 🥳 tylko wziąć popcorn i oglądać
21.01.2023, 11:59