Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Termin ważności dragów
11.01.2023, 21:04
Istnieje w ogóle termin ważności narkotyków?
Ile może leżeć zioło, tablety, kryształ i inne substancje?
Ile może leżeć zioło, tablety, kryształ i inne substancje?
11.01.2023, 23:25
Dobrze przechowywane ziele może stać i rok, nic nie powinno się z nim stać. Tylko że pod wpływem czasu THC rozkłada się na kanabinol, który powoduje bardziej zmuloną fazę. A będzie się rozkładał pod wpływem światła na przykład.. najlepiej to by było przechowywać ziele w pojemnikach próżniowych =P
Jeśli się mylę, to poprawcie. Sam używam zwykle kilkumiesięcznego zioła i jest bardzo dobrze =)
Co do białego, to nie wiem jak to działa, ale myślę że podobnie - pod wpływem czasu wszystko się utlenia/rozkłada..
Jeśli się mylę, to poprawcie. Sam używam zwykle kilkumiesięcznego zioła i jest bardzo dobrze =)
Co do białego, to nie wiem jak to działa, ale myślę że podobnie - pod wpływem czasu wszystko się utlenia/rozkłada..
11.01.2023, 23:33
Jak to pisał Leo: zioło jest jak wino, im starsze tym lepsze (dojrzewa)
Co do chemii to wiadomo że z czasem się utlenia itd...
Co do chemii to wiadomo że z czasem się utlenia itd...
12.01.2023, 03:42
Jeszcze nie widziałem kogoś kto trzymał dragi tak długo aż się zepsuły. Z niuniusiami to jest tak jak z szynką za komuny. Rano świniaka ubili, a wieczorem wyrzygali
Jadłem 15-letnie zapakowane w blister benzodiazepiny i było git. Brałem 35-letni diazepam ze szkła i był git.
Termin waznosci NIEKTORYCH lekow to jak na moje ślepe oko troche scam żeby wypierdalac to do pojemników w aptekach i kupowac wiecej. Wiekszosc lekow (szczegolnie nieskomplikowanych strukturalnie) zapakowana fabrycznie nie ulega degradacji praktycznie wcale.
Termin waznosci NIEKTORYCH lekow to jak na moje ślepe oko troche scam żeby wypierdalac to do pojemników w aptekach i kupowac wiecej. Wiekszosc lekow (szczegolnie nieskomplikowanych strukturalnie) zapakowana fabrycznie nie ulega degradacji praktycznie wcale.
12.01.2023, 12:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2023, 12:59 przez DissoEnjoyer.)
Ja Dziadkowi wziąłem stary tetrazepam (już dawno wycofany, bo powodował skórne efekty uboczne - tak stwierdzili), którego nie brał, bo już pare lat po dacie przydatności (pare tabsów poszło do kosza bo już widać, ze zepsute). Ale wziąłem parę... Mega rozluźnienie mięśni.
A najlepsze jest to, że potem poszedłem na wesele I był pełen luz - wódeczka, panienki, żarełko wiadomo. Czaicie to ?
hahaha XD
A najlepsze jest to, że potem poszedłem na wesele I był pełen luz - wódeczka, panienki, żarełko wiadomo. Czaicie to ?
hahaha XD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
13.01.2023, 08:32
Hmmm raczej nie mam terminu przydatności jeśli są dobrze przechowywane. Pozdrawiam
28.01.2023, 23:47
U mnie za często zbyt długo nie leżakują, wiec powiedzmy że jem w terminie spożycia