Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
07.01.2023, 21:55
Szkoda ze nie ogarniam jeszcze wstawki zdjęć ale pokazał bym wam jakie jeszcze dobre 2cb lata.
09.01.2023, 02:56
A czym ja bym miał tu straszyć?o tylko zdjęcia z internetubędzie więcej czasu to zainteresuje się tematem wstawiania zdjęćbędzie kolorowej
09.01.2023, 09:51
Zabrzmiales, jakbys mial nam pokazac, jak wyglada prawdziwe 2cb, a nie jakies tam podrabiane... No ale wszystko jasne teraz 👌
YOUR ATTORNEY
12.01.2023, 02:02
Rozumiesz w taki sposób jak Ci wygodniea teraz zjaralem dobrego wapa i wrzucę sobie pół rakietki jak się obudzę to zdam relacje 😀
12.01.2023, 12:36
Nie pamietam ile te rakietki maja mg ale miałem jej tylko połówkę no i stwierdzam ze szkoda czasu na takie dawkowanie zdecydowanie było za mało ale za to faza poszła bardziej w kierunku jedzenia , być może przez to ze fczesniej było palonemiałem takie gastro ze mieszałem śledzie z m&m a nawet szklankę wódki wypiłem .
Nie ma co się pierdzielic z jakimiś połówkami lepiej dać się ponieść i czuć ta fazę niż czekać czy coś się zadzieje
Nie ma co się pierdzielic z jakimiś połówkami lepiej dać się ponieść i czuć ta fazę niż czekać czy coś się zadzieje
12.01.2023, 22:46
Zkittlez ta rakietka to byla rozowa? Nie wiem jak mozna miec polowke, bez wczesniejszego posiadania calej, ale nie wnikam 😎 Nie wiem czy jadles wczesniej 2cb w dawce, ktora Cie zadowala dajac oczekiwane efekty, ale jest to chimeryczna substancja. Dzialanie zalezy od wielu czynnikow. Jednym po polowce beda plywac ksiazki na polkach, inni nic nie poczuja. Takze jak ktos bierze pierwszy raz, niech zacznie i od jednej trzeciej. I zobaczy jak jest.
Ja np. potrzebuje polowy rozowego pikachu (11.5mg) by miec emkowa faze z kwasowym dublowaniem kolorow i OEV, a moj chlor nic po polowce nie czuje. Trzeba trafic z dawka. Poprzez testowanie 😎
Ja np. potrzebuje polowy rozowego pikachu (11.5mg) by miec emkowa faze z kwasowym dublowaniem kolorow i OEV, a moj chlor nic po polowce nie czuje. Trzeba trafic z dawka. Poprzez testowanie 😎
YOUR ATTORNEY