Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
13.01.2023, 12:20
Mówiłem że jest Kozak, u mnie około 30 20 mg do lufki i tylko w postaci palenia
13.01.2023, 14:34
Co jak co ale ostatni sort który był wcześniej to czysta poezja, pierdolony majstersztyk do vapo, leciałem 5 dób sniff i vapo, radzę uważać bo wciąga jak bagno, polecam 11/10 ciekawe jak aktualny sort niedługo do bitomatu bede musiał sie przejechać 100km żeby zamówić zanim wszyscy wykupią to cudo
13.01.2023, 14:49
tamten sort próbowałem I wydaje mi się że ten jest bardzo bardzo podobny, myślę że 95% mocy tamtego.
13.01.2023, 17:27
Alficzka piekna no i ten gest nie spodziewałem sie, WWWWielkieeee dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
13.01.2023, 22:44
mi opowiadali jak ktoś z sąsiedniej rudery na mapie 0.1 pvp zjadł (50 + 50 po godzinie) i jak mu druga wjechala to na pkp bal sie do pociągu wejść i musial po niego ktos przyjechać
mój hardkor od hexenu 0.6 przez 5 dni leciał, na poprzednich stronach jest napisane, ja wrzucilem sniff ~5mg przyjmujac margines błędu, pobudka koło północy i do 6 rano jak po najmocniejszym espresso jakie można sobie wyobrazić. pvp zamiatało pod dywan, prosze zaopatrzyć się w wage do tysięcznych
mój hardkor od hexenu 0.6 przez 5 dni leciał, na poprzednich stronach jest napisane, ja wrzucilem sniff ~5mg przyjmujac margines błędu, pobudka koło północy i do 6 rano jak po najmocniejszym espresso jakie można sobie wyobrazić. pvp zamiatało pod dywan, prosze zaopatrzyć się w wage do tysięcznych
16.01.2023, 23:22
Alfą 6+ ale to nie dla każdego 8
U mnie Szczuki zabija tyko paru weteranów się cieszy
I kurcze ręki dylemat bo mam 200g dużo szczurków to zabija
Dopiero 3 testów a już widzę że.jesvee 2 i w psychiatryku będzie duży ruch myślę odsyła z 50 g może z czymś wymieszać groszku że było słabsze moze macie jakieś wskazówki bo ja osobiście nie mieszam nigdy bo aż trzech tak zacny towar psuć
U mnie Szczuki zabija tyko paru weteranów się cieszy
I kurcze ręki dylemat bo mam 200g dużo szczurków to zabija
Dopiero 3 testów a już widzę że.jesvee 2 i w psychiatryku będzie duży ruch myślę odsyła z 50 g może z czymś wymieszać groszku że było słabsze moze macie jakieś wskazówki bo ja osobiście nie mieszam nigdy bo aż trzech tak zacny towar psuć
17.01.2023, 00:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2023, 00:04 przez SztywnyMisza.)
Lopek1 U mnie kiedys robili tak ze z alfy robilo sie cherry cocolino lub cos innego zalezy od aromatu rozkruszalo sie alfe na pyl jak najdrobniej dawalo sie jej 0.4 resztę aromatu i ludzie brali jak swieze buleczki czasami ci sami po 3 razy w ten sam dzien byli swoja droga ma ktoś fotke sortu aktualnego?