Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z czego najlepiej zrobić zwijkę?
07.01.2023, 20:13
Ja do niedawna robiłem tylko i wyłącznie z banknotów, ale zostałem uświadomiony przez znajomego i od tamtego czasu robię słomką, lub zwiją wyciętą z kartki papieru.
Krysztalozerca o jakieś nowe słowo którego nie znam:
SNORTERY?
Wujek google ratuj Ale super mamy czasy Klik i już wiem...
A tutaj takie cudo za 40 dyszki
Link do aukcji Snortera tego poniżej
Człowiek całe życie się uczy
SNORTERY?
Wujek google ratuj Ale super mamy czasy Klik i już wiem...
A tutaj takie cudo za 40 dyszki
Link do aukcji Snortera tego poniżej
Człowiek całe życie się uczy
13.01.2023, 22:54
U nas w lesie zwijamy liście dębowe. W bardziej cywilizowanych warunkach polecam bloczek karteczek samoprzylepnych. Łatwo nosić ze sobą. Można częstować do woli i każdy ma wtedy własną czystą.
Plusy:
+ tanio
+ dużo
+ higieniczne
+ nie wygląda przypałowo, no kurde bloczek karteczek może coś sobie chciałeś zanotować
+ duży wybór kolorów, jak chcesz być fancy to są nawet takie we wzorki nie wiem z Barbie albo Hello Kitty
+ są już pociągnięte klejem więc jak zwiniesz to się tak łatwo samo nie rozwinie
+ no i faktycznie można coś sobie zanotować albo zrobić samolocik jak się nudzisz
Plusy:
+ tanio
+ dużo
+ higieniczne
+ nie wygląda przypałowo, no kurde bloczek karteczek może coś sobie chciałeś zanotować
+ duży wybór kolorów, jak chcesz być fancy to są nawet takie we wzorki nie wiem z Barbie albo Hello Kitty
+ są już pociągnięte klejem więc jak zwiniesz to się tak łatwo samo nie rozwinie
+ no i faktycznie można coś sobie zanotować albo zrobić samolocik jak się nudzisz
31.01.2023, 17:19
Zestaw sniffera polecam a robienia kresek mam otwieracz do piwa ta może śmieszne xd ale kiedyś wyczaiłem taki metalowy w kształcie karty zajebisty na shopee jak jeszcze działało