Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
16.12.2022, 12:44
Te z apteki to syf straszny, potrafią diphergam wykrywać jako Mefedron/amfetaminę…
14.01.2023, 23:58
Tak ale te testy są zupełnie nie miarodajne, a wyniki - błędne.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
15.01.2023, 00:40
Myśle że z apteki to wątpię że coś wykryje. Napewno są na jakieś dane "substancje" jak np Amfetamina A takie RC to raczej nie.
(zależy od testu bo nie wiem dokładnie ile i jakie są dostenę tak od ręki np z apteki)
Mogę dodać że ja robiłem test z apteki kosztował ok 17 zł i nie wykryło nic. ( ponad miesiąc temu coś było)
Zaznaczę ważna rzecz że tylko kupuje Online ze sklepów tutaj z forum.
(zależy od testu bo nie wiem dokładnie ile i jakie są dostenę tak od ręki np z apteki)
Mogę dodać że ja robiłem test z apteki kosztował ok 17 zł i nie wykryło nic. ( ponad miesiąc temu coś było)
Zaznaczę ważna rzecz że tylko kupuje Online ze sklepów tutaj z forum.
17.01.2023, 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2023, 19:34 przez SztywnyMisza.)
Białykot mylisz sie mi normalnie 3 cmc wykrolo jako metaamfetamine hexa za to nic nie wykrylo xD
17.01.2023, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2023, 19:58 przez kot_kreskowy.)
Jest dostępny taki test:
25 szt. Multi-Drug Rapid Test Cassette - K2, MDPV, CAT, OXY, MEP
On wykryje większość popularnych substancji w moczu, ale jest cholernie drogi( ok 600zł).
I nie mam pewności, czy normalnie dla wszystkich zakup dostępny, czy tylko dla służby zdrowia. Trzeba by to zweryfikować.
Błąd. Wykrywają rc.
Niektóre mogą wykazać błędnie substancje ale wykryje, że ćpałeś.
25 szt. Multi-Drug Rapid Test Cassette - K2, MDPV, CAT, OXY, MEP
On wykryje większość popularnych substancji w moczu, ale jest cholernie drogi( ok 600zł).
I nie mam pewności, czy normalnie dla wszystkich zakup dostępny, czy tylko dla służby zdrowia. Trzeba by to zweryfikować.
(17.01.2023, 19:25)Białykot napisał(a): Zgadza sie siku testy nie wykrywaja rc
Błąd. Wykrywają rc.
Niektóre mogą wykazać błędnie substancje ale wykryje, że ćpałeś.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.01.2023, 12:09
Testy jak testy często nie wykrywają lub daną substancje wykryją jako inną.Mi np w badaniu krwi jak trafiłem do szpitala nie wykryło nic.Także za dużo wymagać od takich testów nie można