Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
⭐Gorzka Gwiazda⭐
21.01.2023, 12:42
Dilleraaaa mialem ostatnio sen że byłem w grupie tańczących ludzi A 3 z ich nmiało na sobie takie same ubrania jak ja interpretacja jest taka że 3 z was nasladuje właśnie moje wzorce i zachowania asz asz <3 ahh dziekuje
21.01.2023, 23:27
Dobra.
Wy się kłócicie, to ja opowiem dowcip.
Przychodzi Kaja do okulisty...
I okulista musiał iść do okulisty, bo oślepił go blask gwiazdy.😂
Wy się kłócicie, to ja opowiem dowcip.
Przychodzi Kaja do okulisty...
I okulista musiał iść do okulisty, bo oślepił go blask gwiazdy.😂
04.02.2023, 11:33
Muszę się pochwalić.😀
Mała rzecz, zwykły druk A4, a cieszy oczko z rana.☺️
Mała rzecz, zwykły druk A4, a cieszy oczko z rana.☺️
Pozdro.😀
04.02.2023, 11:56
Kaja buza tez myslalem swoj wydrkowac i zrobic foto ale moj to trzaby zbindowac zeby kartki przewracac ale to samemu sie kupuje takie do bindowania specjalne ....
20.02.2023, 11:12
Neurony neuronami, ale to Ty nigdy nie nagrasz dobrego kawałka panie raper i ile nagrasz, bo nie umiesz rapować.🤣
Wciąż uważam, że polecanie sklepu 11/10 z którego nikt nic nie dostał jest słabe.
Wciąż uważam, że polecanie sklepu 11/10 z którego nikt nic nie dostał jest słabe.
20.02.2023, 11:43
Co nie zmienia faktu, że napisałeś "polecam 11/10" jeszcze zanim dostałeś. Kiedyś jakiś scam wbije, bo i tak się zdarza na forach, przeczyta ktoś taki komentarz, złoży zamówienie i wtopi siano. No ale komentarz fajnie było sobie wbić. Dla sampli. Sample... Jak błagałeś, żebym Ci oddawał paki za aktywność, to jakoś nie byłem coś tam coś tam co pisałeś, ale ostatnim razem odmówiłem i tak o to.🤣 To tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że nie jestem ćpunem tylko narkomanem.
U mnie się track nie ruszył od piątku.
U mnie się track nie ruszył od piątku.
20.02.2023, 11:49
Kurwa błagałem?. Ty serio masz rozdwojenie jaźni łbie, pisałem po tym jak szyderca ze przyjmuje sample w dobre ręce i tyle gdybym widział że okażesz sie taką kurwą odrazu dałbym ci ignora, ale forum widzi kto ma urojenia ksonofobne a kto jak sie zachował, mam w chuju sample w tym tygodniu oddam do bennia albo manka żeby rozdał byłe komu oprócz nie tobie, jechać takie kurwy do spodu ty krypto pedale
Mocne słowa jak na dziewiętnastolatkę.😆 Żeby uspokoić sytuację opowiem historię. Pierwszy raz pojechałem za granicę do dziewczyny którą poznałem w necie. Wiadomo. Jakieś tam obawy były. Nowy kraj, nieznana mi osoba, ale się przełamałem. Nie zabierałem się jak pies do jeża, bo coś tam. Poszedłem na żywioł i nie żałowałem. Wiedziałem, że nawet jeśli okaże się, że to nie TO, to chociaż sobie pogadamy, poznam kogoś nowego i zawsze można pozostać przy tym co było przed spotkaniem.☺️ Taki wiesz.
Mocny przekaz.
PS. VENDOR jest ultra czujny, bo kilka minut po moim poście dostałem inny track. Jest dobrze. Paka leci. Kontaktu jak dotąd można pozazdrościć.😁
PS. VENDOR jest ultra czujny, bo kilka minut po moim poście dostałem inny track. Jest dobrze. Paka leci. Kontaktu jak dotąd można pozazdrościć.😁
20.02.2023, 12:27
Panowie Kajabuza i ProducentRC , prosze o zalatwianie takich spraw na priv. O ile obiektywne jest mowienie o obsludze V w momencie faktycznej realizacji pewnych czynnosci - kontakt, wysylka, pakowanie i sam otrzymany temat, o tyle nie ma z tym nic wspolnego rapowanie czy umawianie sie forumowiczow w zupelnie nie zwiazanych z tematem sprawach.
20.02.2023, 15:56
Lifeisbrutal pewnie kłamiesz jak producentRC kaja wszechwiedzący wyjaśnił że jestem wałek, wiec i 10 innym użytkownikom nie ma co liczyć na informacje idąc jego tokiem rozumowania...