Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
23.01.2023, 17:25
Poważnie , byłem naćpany hexem i mi było obojętne tamta paka bo i tak kolejna zaraz była ..
Yalasek napisał(a): napisał(a): Escobar nie dostałem jednej z przed około 5/6 tygodni (cmc guzman) da radę zatem teraz ?
Ja nie dostałem 2 nagród przez ostatni miesiąc, za które tygodnie dokładnie nie wiem bo zawsze 3cmc proszę, także nie jesteś sam
Spokojnie czekajcie na kody byki : E
23.01.2023, 18:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2023, 18:35 przez SztywnyMisza.)
Nie ma to jak sie prosic o darmowe cpanko i jeszcze mowic za jaki tydzien ma dac ja tam sie ciesze jak dostaje w ogolę byle coś a jak nie dostane to trudno przeciez co tydzien jest
Nie dość, że darmówke dostają za pisanie głupot (bo ogromna część tego co liczone jest jako "posty" to głupoty zwykłe) to jeszcze sie prują 😂
Ja też nie dostałem darmówki wtedy czy kiedy indziej i nie wyłem. Chcesz coś na pewniaka to sobie zamów.
Niech tną kurwa tę listę "zwycięzców" bo za duże rozdawnictwo jest a wysiłek na słynną "truje klefa" wymagany jest zerowy, jakby ercek miał jakieś 3 szare komórki więcej to by nawet może zajarzył że jak już wkleja te newsy sprzed dwoch tygodni, to trzeba podać źródło, zrobiłby tak 20 razy i może nawet załapłby się raz na kwartał na tę darmówkę.
Ja też nie dostałem darmówki wtedy czy kiedy indziej i nie wyłem. Chcesz coś na pewniaka to sobie zamów.
Niech tną kurwa tę listę "zwycięzców" bo za duże rozdawnictwo jest a wysiłek na słynną "truje klefa" wymagany jest zerowy, jakby ercek miał jakieś 3 szare komórki więcej to by nawet może zajarzył że jak już wkleja te newsy sprzed dwoch tygodni, to trzeba podać źródło, zrobiłby tak 20 razy i może nawet załapłby się raz na kwartał na tę darmówkę.
23.01.2023, 22:09
horsii regulamin konkursu jest jasny, skoro pomysłodawca sam proponuje taki układ to czy ro byłby długopis czy bon na kurwy i balon, wypada dotrzymać słowa, przez ostatni miesiąc dostałem raz trójkę pablo która chwaliłem i raz tego omikrona który No bez komentarza zostawię, dajmy na to ze napisałem 80 postów które zajęły mi 4 godziny życia łącznie a i dużej bo siedzę na forum, zwyczajnie 4 h życia (zaokrąglając w dół ) cenie sobie na więcej niż 3 g trójki pablo xd tego drugie nie liczę nawet bo wstyd, na czacie jak pytałem ludzi mówili żeby walczyć o swoje i napisałem do esco, odpowiedzi nie dostałem i więcej nie będę pisał, zwyczajnie ostatnio trochę zaufanie do vendora spada po takich akcjach
23.01.2023, 22:44
mati54 ale złe zakładasz jak większość twoich postów to są odpowiedzi w dziale Wiadomości lub jakieś pytania praktycznie 0 rzetelnych recenzji sortów tylko jakieś tam pisanki żeby coś było nawet nie masz żadnej napisanej recenzji chyba dłuższe niż 2 zdania to co ty pierdolisz o jakimś poświęconym czasie + spędzasz tu czas chyba tylko dla sampli i się jeszcze prujesz ze nie dostałeś tam paki raz czy 2 ileś tam czasu temu skoro i tak co tydzień było do uzyskania DARMOwE CPANKO nie wstyd wam tak pisać i pretensje mieć ze nie dostaliście czegoś za darmo skoro jest co tydzień ? ciesz się ze w ogóle coś dostajemy powinniśmy być wdzięczni Escobarowi za takie akcje !!