Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
24.01.2023, 12:47
(23.01.2023, 23:25)RaeminGhos napisał(a): Oj tak tak,Nigdy bym nie wpadł na to, by ćpać jakąkolwiek z tych tablet z osobna, a o takim kurwa combo już nie wspominając.
[(Hydroksyzyna + Zolpiden + alpry + klony )
Coś Ty miał w głowie ziomek...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.01.2023, 12:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2023, 12:59 przez DissoEnjoyer.)
(23.01.2023, 22:52)SztywnyMisza napisał(a): DissoEnjoyer Opio + Stymulanty Tez grube combo mialem odcinki zycia jakbym sam proch kanna jaral normalnie robiac szczura usypiałem i budziłem się co jakieś 20 min z mindfuckiem co jest grane kurwa
Opio i stimy akurat lubiłem przywalić Majka i.v + amfetamina, oksykodon + sniff metylofenidat. Ma to coś w sobie takiego, że jedno drugie uspokaja. Ech, wspomniałem o tym metylofenidacie, to aż łezka pociekła, chciałbym bardzo.
Ciekawostka (może niezwiązana z tematem) ,ale gdy połączymy metylofenidat z alkoholem tworzy sie etylofenidat w organiźmie
To tak w ramach aneksu do tego, co napisałem
Wybacz moderatorze ewentualny OT
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
24.01.2023, 14:06
DissoEnjoyer no ja zajebalem mst continus 3 tablety po 100mg + 5 fety i odciny w chuj mialem
15.02.2023, 12:44
Miksy trypty z stimami, alkohol w dużych ilościach, zwłaszcza ognistej, kwasy również dotyczy jako psychodeliki.
Benzo również, ale to przez to że wiele głupot narobiłem przez takie benzo miksy.
Lepiej nie mieszaj substancji bo zmiotą cie z planszy.
Benzo również, ale to przez to że wiele głupot narobiłem przez takie benzo miksy.
Lepiej nie mieszaj substancji bo zmiotą cie z planszy.
@"Lady Giwera" według mnie ludzie łączą bo:
- głupota
- szukanie nowych wrażeń, czegoś extra
- podrasowanie działania odczynnika, gdy nie wszystko Ci w nim odpowiada
- gdy już jesteś uzależniony fizycznie od jakiejś substancji jest ona jakby normalnością, więc musisz ją brać. Gdy chcesz polecieć to musisz z czyms połączyć, żeby mieć oderwanie od codzienności
Tak mniemam
- głupota
- szukanie nowych wrażeń, czegoś extra
- podrasowanie działania odczynnika, gdy nie wszystko Ci w nim odpowiada
- gdy już jesteś uzależniony fizycznie od jakiejś substancji jest ona jakby normalnością, więc musisz ją brać. Gdy chcesz polecieć to musisz z czyms połączyć, żeby mieć oderwanie od codzienności
Tak mniemam
15.02.2023, 14:07
- wrazliwosc receptorów jest na takim poziomie, ze bez synergicznych, agonistycznych mixow to cie zadna dawka nie zadowoli, predzej bebechy pierdolną (przykład ja i benzo )
- brak wiedzy (co najgorsze jest moim zdaniem, bo nieswiadome turbienie nie jednemu garnek potyrało, a potem mamo czemu mnie nic nie klepie, albo mamo moge dzisiaj nie brac haloperidolu?)
- oszczędność materiału - niektore substancje tak mocno na siebie działają w organizmie, ze taniej wyjdzie mix, niż ładować coś solo
tyle odemnie
- brak wiedzy (co najgorsze jest moim zdaniem, bo nieswiadome turbienie nie jednemu garnek potyrało, a potem mamo czemu mnie nic nie klepie, albo mamo moge dzisiaj nie brac haloperidolu?)
- oszczędność materiału - niektore substancje tak mocno na siebie działają w organizmie, ze taniej wyjdzie mix, niż ładować coś solo
tyle odemnie