Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FDCK
24.01.2023, 17:42
(23.01.2023, 22:44)RaeminGhos napisał(a): Jaka dawkę na 1 raz polecacie osobie która nie miała nigdy styczności z dyso?
Ja przyjebałem 100mg nosem i było za grubo.
Też waliłem pierwszy raz.
Myślę, że zacznij może od 30-50 mg
horsii gadaj natentychmiast jakie dawki
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.01.2023, 18:01
No po tym czego doświadczyłem biorąc pierwszy raz opio, stwierdzam, że każda dawka ma znaczenie. Właśnie myślałem żeby wziąć na start 40mg
Nie zależy mi na dziurze, zresztą słyszałem, że podobno po 2fdck ma się jedną z najmniej przyjemnych dziur porównując z innymi i nie warto.
Nie zależy mi na dziurze, zresztą słyszałem, że podobno po 2fdck ma się jedną z najmniej przyjemnych dziur porównując z innymi i nie warto.
Maniek napisał 24.01.2023, 18:36:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (duże okienko tekstowe w każdym wątku na samym dole)
24.01.2023, 18:15
RaeminGhos
Kolega albo bardzo świadomy, albo wariat.
Obstawiam to drugie
Nie wiem, ja walę 7 lat i nigdy, kurwa PRZENIGDY nie waliłem i nigdy nie będę tykał opio.
NO FUCKING WAY
Kolega albo bardzo świadomy, albo wariat.
Obstawiam to drugie
Nie wiem, ja walę 7 lat i nigdy, kurwa PRZENIGDY nie waliłem i nigdy nie będę tykał opio.
NO FUCKING WAY
NIE dla OPIO !!!
24.01.2023, 18:46
Chciałem zobaczyć z czym to się je, zobaczyłem, ja podziękuję, już nigdy więcej tego nie tknę
24.01.2023, 21:22
RaeminGhos
A ty jesteś świadom tego po jakie substancje sięgasz?
Kurwa, opio?
Teraz dyso?
Grubo grasz...
A ty jesteś świadom tego po jakie substancje sięgasz?
Kurwa, opio?
Teraz dyso?
Grubo grasz...
NIE dla OPIO !!!
25.01.2023, 09:14
kot_kreskowy
Jestem świadom, wszystko sprawdzam zanim wezmę, opio nie jest dla mnie, nigdy nie będzie. Dyso natomiast nie próbowałem, a chcę wziąć nie ze względów rekreacyjnych, a tylko po to żeby sobie pomóc. Rekreacyjnie to przypierdalam duże ilości psychodeli mieszając z innymi substancjami
Jestem świadom, wszystko sprawdzam zanim wezmę, opio nie jest dla mnie, nigdy nie będzie. Dyso natomiast nie próbowałem, a chcę wziąć nie ze względów rekreacyjnych, a tylko po to żeby sobie pomóc. Rekreacyjnie to przypierdalam duże ilości psychodeli mieszając z innymi substancjami
25.01.2023, 12:02
NIE dla OPIO !!!
25.01.2023, 12:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.01.2023, 12:41 przez RaeminGhos.)
kot_kreskowy
Zainteresowałem się dyso tylko i wyłącznie z tego względu, że mają działanie antydepresyjne. Kete ciężej dostać 2-FDCK łatwiej 🕵️
Zainteresowałem się dyso tylko i wyłącznie z tego względu, że mają działanie antydepresyjne. Kete ciężej dostać 2-FDCK łatwiej 🕵️
25.01.2023, 13:12
RaeminGhos
Stary, jak masz problemy z depresją, to idź do psychiatry (możesz iść ze mną, mam na kwiecień wizytę😎), ale nie uciekaj w dragi z tym problemem, bo tylko pogłębiasz swój problem.
To najgorsza rzecz jaką możesz w tej sytuacji zrobić.
Będziesz ćpał to będzie z Tobą coraz gorzej.
I to nie jest tylko pierdolenie jakiegoś zjeba, takie są fakty.
Stary, jak masz problemy z depresją, to idź do psychiatry (możesz iść ze mną, mam na kwiecień wizytę😎), ale nie uciekaj w dragi z tym problemem, bo tylko pogłębiasz swój problem.
To najgorsza rzecz jaką możesz w tej sytuacji zrobić.
Będziesz ćpał to będzie z Tobą coraz gorzej.
I to nie jest tylko pierdolenie jakiegoś zjeba, takie są fakty.
NIE dla OPIO !!!
25.01.2023, 13:36
kot_kreskowy
Byłem u psychiatry, dostałem leki z grupy SSRI moje stany depresyjne się jeszcze bardziej pogorszyły. Konkluzja tego była taka, że zrezygnowałem z leków. I generalnie myśl sobie o mnie co chcesz. Nikt nie zna siebie tak dobrze jak Ty. Dbam sobie o takie rzeczy jak ruch, sen, dieta, techniki mindfulnessu itd. . Nigdy nie doprowadzę do takiej sytuacji gdzie używki będą mieć kontrolę nade mną.
Byłem u psychiatry, dostałem leki z grupy SSRI moje stany depresyjne się jeszcze bardziej pogorszyły. Konkluzja tego była taka, że zrezygnowałem z leków. I generalnie myśl sobie o mnie co chcesz. Nikt nie zna siebie tak dobrze jak Ty. Dbam sobie o takie rzeczy jak ruch, sen, dieta, techniki mindfulnessu itd. . Nigdy nie doprowadzę do takiej sytuacji gdzie używki będą mieć kontrolę nade mną.