Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Słabo ci idzie czytanie ze zrozumieniem, wystarczyło zobaczyć co pisałem na czacie apropo tego, jak w słowa to ubierałem ale ułatwię ci bo zadałem tam pytanie czy „wypada” zapytać, poczytaj co pisze w dziale o zdrowiu, nie będę się tutaj z nikim licytował, bardziej niż brak sampli martwi jakość ostatnich sortow czy to pilasow czy omikrona, a mowie to jako fanboy guzmana i synt coco
Ps
Sprawdziłem twoje ostatnie wpisy i komentując jakość wpisów innych warto zacząć od swoich
Miłego
Ps
Sprawdziłem twoje ostatnie wpisy i komentując jakość wpisów innych warto zacząć od swoich
Miłego
24.01.2023, 07:15
Zaraz zaraz panowie ale kto będzie oceniać który z was ma bardziej kozackie cool posty ? Może ja ? Za największego kozaka pisacza postów zapale kurwa kanki kurwa szocika kurwa jak kurws raz kurwa z kurwa kurwa całej kurwa szkity kurwa hihihi pozdro zdrówka <3
24.01.2023, 11:12
YALASEK ŁAP: Krok pierwszy - post się Twój czytać ma fajnie i poprawnie ma być napisany. https://languagetool.org/pl
24.01.2023, 21:09
@"olancucki"
Wszystkiego najlepszego.
Podeślij kawałek tortu z kremem
Kody wpadają nawet do późnych godzin wieczornych.
Bądź czujny i obserwuj maila, w tym folder spam.
Wszystkiego najlepszego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.01.2023, 21:16
(14.04.2022, 21:16)SztywnyMisza napisał(a): fajnie jakby wlecialo jakieś kanna aktywne I benzo
(24.01.2023, 21:09)kot_kreskowy napisał(a): @"olancucki"
Wszystkiego najlepszego.
Dziękuję Ci ślicznie <3 pierwsze urodzinowe życzenia. Ale mi miło.
24.01.2023, 21:56
@"olancucki"
Bardzo proszę😁
Niech Ci się wiedzie😊
A tak na przyszłość, to nie cytuj posta, na którego bezpośrednio odpowiadasz.
Jak chcesz logoś wspomnieć, wpisz @ i nazwę nicku danej osoby.
Bardzo proszę😁
Niech Ci się wiedzie😊
A tak na przyszłość, to nie cytuj posta, na którego bezpośrednio odpowiadasz.
Jak chcesz logoś wspomnieć, wpisz @ i nazwę nicku danej osoby.
NIE dla OPIO !!!
25.01.2023, 18:08
Kurde do której godziny eskobarek wysyła kody paczek do odbioru? Czekam od poniedziałku i mam nadzieję że dzisiaj przyjdzie?
25.01.2023, 18:21
@"olancucki" niektórzy pisali że po 20 zdarzyło im się dostać, ale u mnie do 19 najpóźniej zawsze, na dobre wyjdzie jak paczka doleci przed samym weekendem, bo jak zaczyna się weekend w środę to kończy się go zazwyczaj we wtorek ale to tylko zasada kiedy "worek nie ma dna"
25.01.2023, 18:43
@"olancucki" ja raz koło 22 dostałem. Ale zapoznaj się z wiadomością w głównym wątku- parę gołębi zostało zestrzelonych, wszystko powinno dojść do końca tego tygodnia.