Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
01.02.2023, 17:39
Ja polecam candy flip : LSD + MDMA
Psylocybina + Weed
Dla odważnych Jedi Flip : MDMA + LSD + Grzyby
Pamiętając o zasadzie, że podczas mixów robisz mniejsze dawki w celu uniknięcia bad tripa
Psylocybina + Weed
Dla odważnych Jedi Flip : MDMA + LSD + Grzyby
Pamiętając o zasadzie, że podczas mixów robisz mniejsze dawki w celu uniknięcia bad tripa
01.02.2023, 19:26
Kanna + 4 cmc ten mixy wspominam dosyć konkretnie i dobrze kanna nie zabijało bani po 4 cmc wręcz ja wzmacniało
01.02.2023, 19:30
SztywnyMisza ciekawy mix pamiętam apvp analog od preda i maczanka od pysznego na 5fmdmb 1:10 po kazdym machu byko co raz grubiej, alfy nie szlo przepalic, a jak probowales to cie wypierdalalo z bamboszy i targalo jak kompasem na biegunie hehe
to były czasy
to były czasy
01.02.2023, 20:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2023, 20:17 przez Lifeisbrutal.)
Z czym najlepiej łączący 6abp? Szatan69
O kurcze 3cmc z mdhp to musiał być konkretny kop opisz może wrażenia jak było.
O kurcze 3cmc z mdhp to musiał być konkretny kop opisz może wrażenia jak było.
01.02.2023, 20:22
Lifeisbrutal na pewno nie z ketonami, można się otrzeć o zespół serotoninowy, można pod kwas zarzucić, ale na prawdę nie wielką dawkę z tego samego powodu co powyżej
ja polecam zapalić thc, mixowałem, było elegancko, chill i rozlanie w środku, świetna kombinacja
a sam z chęcią bym spróbował apb z opio, myślę tu o kodeinie raczej, ktoś ma jakieś doświadczenia?
ja polecam zapalić thc, mixowałem, było elegancko, chill i rozlanie w środku, świetna kombinacja
a sam z chęcią bym spróbował apb z opio, myślę tu o kodeinie raczej, ktoś ma jakieś doświadczenia?
01.02.2023, 20:54
@"PUDZILLA" dobrze gada, mix z kanna bardzo bardzo ok, ewentualnie jedno, plus góra 2 piwka do tego jak ktoś lubi
11.02.2023, 16:43
(01.02.2023, 20:22)PUDZILLA napisał(a): Lifeisbrutal na pewno nie z ketonami, można się otrzeć o zespół serotoninowy, można pod kwas zarzucić, ale na prawdę nie wielką dawkę z tego samego powodu co powyżej
70mg apb i 300mg kody przyjemnie zadziałało,mocne uczucie rozplywania się i mocniejsza reakcja histaminowa ale wziąłem dwa amertile i przeszło
11.02.2023, 17:51
A jak się ma połączenie alko z metaamfetaminą?Jedna osoba tak kiedyś mixowała twierdząc "krecha postawi na nogi".A to nie zaburza jedno,drugiego działania?
11.02.2023, 18:34
ryzyko zdrowotne spore alw faza calkiem w porzadku o ile nie przesadzisz z alkoholem