Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
12.01.2023, 23:39
Miałem kontakt kilka razy i za każdym razem inne wstawki . Dawno temu czerwone myszkamiki i te jakoś najlepiej pamietam a później były Mario i żółte myszki . Polowke miałem bo gdzieś tam na imprezie ktoś mi ja podsunąłtak to była różowa rakieta i nie ze nie działała wogole ale poleciała w dziwnym kierunku. Czekałem na jakieś przełamania kolorów fale a tu podbiło mi tak gastro ze prawie rozmawiałem z tym jedzeniem .
17.01.2023, 12:54
U mnie żółte pikaczu na tym lataja znajomi mowili ze pizda po tym dobra w chuj jest tylko 30zl za szt nie wiem czy to drogo czy nie
01.02.2023, 17:16
normalna cena ale żółte pikachu są słabe z tego co słyszałem, połowa deklarowanej wartości najpewniej
01.02.2023, 20:57
SztywnyMisza Dokładnie. Tak samo użytkownik użytkownikowi nierówny. Kogoś nie klepenie, a kogoś wyrzuci z orbity.
18.04.2023, 09:29
SztywnyMisza szukam ostatnio trochę, bo chce spróbować to potrafią sobie liczyć 100 PLN za dwie sztuki 2CB NASA - nazwa, ale to na jakimś discordzie czy innym, więc scam alert jak nic w główce się zaświecił.
Stąd moje pytanie, czy znacie jakieś 100% legit sklep z 2C-B na jakimś komunikatorze typu Telegram itd, bo tam też się oferują "SKLEPY".
Kociołek Wiadomixa, po RC, Benzo itd to do parterów Forum, ale te 2C-B mi chodzi po główce.
Pozdro!
Stąd moje pytanie, czy znacie jakieś 100% legit sklep z 2C-B na jakimś komunikatorze typu Telegram itd, bo tam też się oferują "SKLEPY".
Kociołek Wiadomixa, po RC, Benzo itd to do parterów Forum, ale te 2C-B mi chodzi po główce.
Pozdro!