Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ka*ys-ca*dys.c*m
09.11.2022, 01:01
kupujac u kogokolwiek kupujesz na wlasna odpowiedzialnosc*
dalej nie rozumiem kombinowania z jakimis katysami, ktore klientele przyciagaja serduszkami, emotkami i zenskimi zaimkami
macie chociazby flighta, escobara, bialego slonia i dalej latacie po jakichs przyjebach
dalej nie rozumiem kombinowania z jakimis katysami, ktore klientele przyciagaja serduszkami, emotkami i zenskimi zaimkami
macie chociazby flighta, escobara, bialego slonia i dalej latacie po jakichs przyjebach
11.11.2022, 17:13
Przecież po samej konstrukcji tych sklepów widać ze to jedna osoba za tym stoi, katys to powoli będzie i tak martwym sklepem bo co tam można nabyć, 3 produkty bez komentarza to zostawie asortyment jak za PRLu xD
22.11.2022, 20:12
Moze ktos tez czeka ale kolezanka czekala na paczke ponad 2 tygodnie kontaktu co z paka nie bylo, ja nigdy nie czekalem dluzej niz 5 dni jednak warto miec to na uwadze dla tych co beda teraz zamawiali. Dla mnie cos takiego to juz minus, okej golab moze leciec okreznie ale jakis kontakt by wypadalo
01.02.2023, 19:46
Dobrze widzę czy ona ma ceny 1g/53 zł? 4mmc 1g/100 zł? Przecież to ceny jak na ulicy w Warszawie. Nawet wyższe.
Sklep dla spermiarzy któych można kupić emotikonami i żeńskimi zaimkami.
Sklep dla spermiarzy któych można kupić emotikonami i żeńskimi zaimkami.
01.02.2023, 20:12
No ceny to ona ma lekko z kosmosu.3g 3-MMC za 299 zł.No,ale nic ceni się dziewczyna
05.02.2023, 15:33
(02.02.2023, 11:55)furiat napisał(a): ceny duze ale sorty trzymaja duze standardy jakosci bhp
DOŚĆ KURWA!!!
Ja już nawet takich postów nie minusuję, bo to bez sensu...
Właściciele mózgów, którzy zachwalają tu sergiuszowskie sklepy powinni ponosić jakieś kary - ja proponuję bana na nagrody. Maniek
Noż kurwa mać, za chwilę będą tu polecać rejestrowanie się na policyjnym forum tej ukraińskiej kurwy.
Ja rozumiem wolność słowa, ale to już jest przegięcie pały! Nie dość, że to narażanie ludzi na utratę pieniędzy bo wałki przy większych zamówieniach, to jest to podsyłanie klientów kurwie, która, przypomnę, wyjebała Escobara z tamtego forum, okradła go z pieniędzy za reklamę i nadal go oczernia.
Takie zachowanie userów jest przedewszystkim nieetyczne, a poza tym szkodliwe.
Pomijam już fakt, że jest to najzwyczajniej nie fair wobec Esco.
furiat po ostatnich Twoich postach myślałem, że trochę zmądrzałeś...
Jak bardzo się myliłem!
Nie masz skrupułów odbierać darmowego ćpania? Nie gryzie Ci się to, jedno z drugim? Wstydu nie masz?
Żeby rozjaśnić sytuację, "rozrysuję" Ci to na przykładzie bo widzę,że styki coś nie palą.
Grażynka została zgwałcona.
Mietek, który ją zerżnął w krzakach, kary nie poniósł.
Furiat wiedząc o gwałcie, mimo wszystko poleca Paulinie pójście na pierwszą randkę z Mietkiem, twierdząc że to fajny gość.
Sorry furiatek, ale nie mogę patrzeć na bezmyślne zachowania.
Nie godzę się na to. Nie na coś takiego.
I nie będę w takich sprawach milczeć.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?