Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze RARYTASY- najrzadsze dragi, jakich mieliście okazję spróbować
11.01.2023, 09:59
Jestem ciekaw jakich "rarytasów" z substancji psychoaktywnych i leków mieliście okazji spróbować...?
...stare wycofane środki nasenne, przedwojenne laudanum, barbiturany, metakwalon, jakieś rzadkie opio np. Oksymorfon w ampułkach, a może ibogainę od afrykańskiego szamana lub inne rzadkie psychodeliki lub jakieś prawie nieosiągalne środki rozluźniające itp. o których nikt prawie nie słyszał.
Jestem ciekaw waszych doświadczeń i przeżyć - zapraszam do dzielenia się
...stare wycofane środki nasenne, przedwojenne laudanum, barbiturany, metakwalon, jakieś rzadkie opio np. Oksymorfon w ampułkach, a może ibogainę od afrykańskiego szamana lub inne rzadkie psychodeliki lub jakieś prawie nieosiągalne środki rozluźniające itp. o których nikt prawie nie słyszał.
Jestem ciekaw waszych doświadczeń i przeżyć - zapraszam do dzielenia się
4-HO-MCpT (nie mylić z MiPT-em)
4-HO-DPT
4-MPC
R-MMC (5-ME / 5-Me-BK-MDEA)
Difenidyna
zamierzam spróbować w jakiejśtam, myslę że niedalekiej przyszłości Qualuudes - tego legendarnego metakwalonu który obecnie nie jest nigdzie dostepny medycznie bo wszyscy na nim pizdowali i latali tak, że po paru latach na rynku, szef firmy produkującej ten specyfik powiedział (parafrazując) "Qualuudes odpowiadają za 2% naszych zysków, ale za 98% naszych problemów". Niedlugo pozniej wycofali i sprzedali prawa.
4-HO-DPT
4-MPC
R-MMC (5-ME / 5-Me-BK-MDEA)
Difenidyna
zamierzam spróbować w jakiejśtam, myslę że niedalekiej przyszłości Qualuudes - tego legendarnego metakwalonu który obecnie nie jest nigdzie dostepny medycznie bo wszyscy na nim pizdowali i latali tak, że po paru latach na rynku, szef firmy produkującej ten specyfik powiedział (parafrazując) "Qualuudes odpowiadają za 2% naszych zysków, ale za 98% naszych problemów". Niedlugo pozniej wycofali i sprzedali prawa.
11.01.2023, 13:59
Z najrzadszych to mediknet - tabs dla ludzi z adhd, niestety nic prawie po nim nie poczułem.
11.01.2023, 15:32
Prawilna tabletka ekstazy podwójna wisienką.Calutki drugi Sunrise się na tym przeleciało. Czadersko to mało powiedziane. Jak ktoś ma dostęp do takiego towaru dawajta znać 😊
13.01.2023, 00:44
Tetrazepam - wycofany w 2013 roku w całej Unii Europejskiej. Wyróżniało go wybiurcze zwiątczenie mieśni.
Difenidyna - bardzo króko dostępny dysocjant, obecnie niedostępny. Wyróżniał go czysty agonizm NMDA - i nie rusza za bardzo innych receptorów, więc świetnie nadaje sie miksów... ZE WSZYSTKIM !
5-DBFPV - też krótko dostępny analog MDPV, o charakterystycznym działaniu - związek posiadał efekty psychodeliczne - wizualne oraz słuchowe. W przeciwieństwie do innych ketonów, powodował uspokojenie
Difenidyna - bardzo króko dostępny dysocjant, obecnie niedostępny. Wyróżniał go czysty agonizm NMDA - i nie rusza za bardzo innych receptorów, więc świetnie nadaje sie miksów... ZE WSZYSTKIM !
5-DBFPV - też krótko dostępny analog MDPV, o charakterystycznym działaniu - związek posiadał efekty psychodeliczne - wizualne oraz słuchowe. W przeciwieństwie do innych ketonów, powodował uspokojenie
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
04.02.2023, 22:19
Ja ostatnio próbowałem Hex Analog od Escobara - bardzo przyjemny specyfik - tylko trzeba bardzo uważać z dawkowaniem.