Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vapo - Wątek Ogólny.
Uważaem żę się mylisz. Najwieksze parowanie wystepuje jak rozlewasz towar po nagrzanej pow punktowo tzn grzeje przed tematem i leje na nagrzane i tak dalej poprostu krece bańka albo szybko nagrzeje całą i potrzasam nia wtedy sa chmurska dlatego moje zwsze wygladaja jak betoniarki w versxji mieszalnika alfy., Ktos wspominał że czytal jakis poradnik najwieksza wuwydajność jest własnie w ten sposób jak przelewasz jak najwiecej towaru potrzasajac sprzetem. Jak to wyjaśnić że z moda sie tak upierdalam a daje tylko 2 max 3 g na 50 ml? a do banki musze sypnac tyle ile sie pawilnie sypie. Ja głownie moda jaram
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
29.01.2023, 22:32
Bo ja wiem lubie se przypiierdolic ale nie zawszd jest to bezsensowne. Idsalna pani domj czh jak jej fam to mi moze buty lizac. ,v
Najważniejsza rzecz? Ta skrzynka za koszem z kolekcja czsopism..........po za tym nie lubie ciarajstwa..syfu po polsku
Niebawem mlodszy brat grabaża
Najważniejsza rzecz? Ta skrzynka za koszem z kolekcja czsopism..........po za tym nie lubie ciarajstwa..syfu po polsku
Niebawem mlodszy brat grabaża
11.02.2023, 20:59
Nooo to trzeba przyznać u mnie mimo, że zaczynałem sprzątać to się większy syf robił...
17.03.2023, 19:41
Jutro. Kurwa na grobie chce miec wyrytego zipa