Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klonazepam
04.11.2022, 23:56
Kiedyś zjadłem 15 klonów to karetka zabrała mnie na toksykologie w Lublinie pamiętam tylko tyle ze sanitariusze śmiali sie ze mnie ze mi błogo i przyjemnie ale jak juz trafiłem na oddział to ni huja nic nie pamiętam przeleżałem dwa dni na toksykologi i wypisalem się na własne żądanie i po wypisaniu tez nie pamiętam nic nie wiem co sie działo ale wracałem do domu prowadząc samochód i jakoś dałem rade
27.11.2022, 11:28
kloniki to bardzo przydatny produkt,zwlaszcza jak stimy zarzywasz ,zbicie cisnienia i latwo zasnac po tym cudownym leku.
zawsze pod ręką
zawsze pod ręką
29.01.2023, 23:23
Klon to uratował niejednego zawodnika w walce z bezsennością i ogólnym rozdrażnieniu po stimach
Ja czasami polecałem brać klony w razie gdyby trip na psychodelikach był zbyt mocny w celu zapobiegnięciu bad tripa
Ja czasami polecałem brać klony w razie gdyby trip na psychodelikach był zbyt mocny w celu zapobiegnięciu bad tripa
30.01.2023, 00:03
Moje ulubione benzo.
Profil, długość działania cena apteczna - bajka. i ta tableta, miętowa idealna pod jęzor zamiast tic-tak.
I ten opis firmy : polski producent leków od 198 lat. Kochamy życie.
Firma -Leganda.
Profil, długość działania cena apteczna - bajka. i ta tableta, miętowa idealna pod jęzor zamiast tic-tak.
I ten opis firmy : polski producent leków od 198 lat. Kochamy życie.
Firma -Leganda.
30.01.2023, 08:45
Ahh moja słabość w sumie jak do prawie każdego benzo kloniki,lorafen no każde benzo kocham♥️.Benzo bardzo pomocne,ale niestety wypisywane tylko jak ktoś ma padaczkę(clonazepam)No chyba,że ma się jakieś lewe źródło
11.02.2023, 18:55
substancja tak smakuje, lorazepam i diazepam są słodkie, norflurazepam jest 10x bardziej mietowy od klonazepamu, tak to juz jest z tymi zepamami
a zolamy są kurewsko gorzkie i nie przyjemne w smaku
a zolamy są kurewsko gorzkie i nie przyjemne w smaku
14.02.2023, 22:59
Klonozepam najlepszy z słodkim piwkiem, jakiś lagier miodowy albo po prostu żubr z sokiem malimowym.
11.03.2023, 14:22
Ulubiony miętus, tic-tac przy nim wymięka.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !