Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piwko
06.02.2023, 19:29
u mnie nie zmiennie perla export czasem z samerek dla smaku ale tylko blackberry
06.02.2023, 20:25
SztywnyMisza i tu masz plusa u mnie wielkiego najlepsze piwka A jeszcze jak sobie do szklanki wlejesz kostki lodu to już wgl.Jakoś picie z butelki,puszki mi psuje smak
11.02.2023, 16:25
(06.02.2023, 20:28)PUDZILLA napisał(a):
pyszny, regionalny, tani i charakterystyczny, po zmianie designu przyszedł też nieco odmieniony smak, jest mniej spirytusowy od tego, ktorego pilem jeszcze tydzien temu jak na tanie piwo, jest zajebiste, mój numer 1. jeśli chodzi o budżet
polecam kazdemu kto odwiedza ten region
bosman w smaku naprawdę trzyma poziom, smaczny jak za ten pieniądz
17.02.2023, 12:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2023, 13:01 przez Lifeisbrutal.)
Najlepsze na chłodne wieczory takie jesienne,zimowe jest grzane piwo z dodatkiem miodu,soku malinowego,trochę limonki.Co kto lubi.Coś pysznego.Fakt dla jednych będzie to w smaku coś nie do przeżycia,ale jak ktoś lubi grzane wino to i polubi te piwo.
Ja akurat wylewam piwo z butelki ( piwo może być ulubione jakie chcecie najlepiej zwykłe nie żadne smakowe ) plus jedna łyżka miodu,sok malinowy,trochę limonki i gotowe.Wszystko trzeba podgrzać na małym ogniu oczywiście.Jest one bardzo słodkie w smaku,chociaż nie aż tak limonka lekko zmienia smak.Mi to nie przeszkadza.Wyczytałem to gdzieś w necie,że bardzo dobrze wygrzewa a tym bardziej kładzie szybko spać jak piwo ma dużo %.Na różnych stronach idzie znaleźć podobne przepisy są osoby co dodają też cynamon i wiele innych składników.Można dodać co się lubi aby urozmaicić smak🙂
Ja akurat wylewam piwo z butelki ( piwo może być ulubione jakie chcecie najlepiej zwykłe nie żadne smakowe ) plus jedna łyżka miodu,sok malinowy,trochę limonki i gotowe.Wszystko trzeba podgrzać na małym ogniu oczywiście.Jest one bardzo słodkie w smaku,chociaż nie aż tak limonka lekko zmienia smak.Mi to nie przeszkadza.Wyczytałem to gdzieś w necie,że bardzo dobrze wygrzewa a tym bardziej kładzie szybko spać jak piwo ma dużo %.Na różnych stronach idzie znaleźć podobne przepisy są osoby co dodają też cynamon i wiele innych składników.Można dodać co się lubi aby urozmaicić smak🙂