Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
woreczki strunowe z własnym nadrukiem
31.01.2023, 17:20
Woreczki strunowe z własnym nadrukiem? Trochę śmieszne dla mnie i proszenie się o przypał.Jak ktoś chce się bawić w dilerke to nie będzie pisał na samarach własnej nazywy " firmy".Ale niech będzie to wybór danej osoby 🙂
10.02.2023, 07:21
Lifeisbrutal wiesz co, znalazłem na stronie gdzie są różne projekty graficzne, ktoś stworzył taki projekt
https://www.behance.net/gallery/20380899/Drug-Awareness
I pomyślałem że fajna sprawa, można by stworzyć coś takiego na POLSKĘ ;D
Nie widziałem jeszcze tak oryginalnego pomysłu
https://www.behance.net/gallery/20380899/Drug-Awareness
I pomyślałem że fajna sprawa, można by stworzyć coś takiego na POLSKĘ ;D
Nie widziałem jeszcze tak oryginalnego pomysłu
11.02.2023, 00:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.02.2023, 00:17 przez RaeminGhos.)
Autentycznie nie czaję zamysłu na "własny wzorek". Jako budowanie marki osobistej?
Przypał jak nie wiem co
No chyba że planujesz zrobić ogrom przeróżnych samarek, lecz i tak będzie wiadomo od kogo potem były.
Bardzo jestem ciekaw jaki zamysł miał twórca postu.
Mi się zdarzyło dostać od typa samarkę ze wzorkiem różowych króliczków. Do dzisiaj pamiętam od kogo były, kiedy ogarniałem i gdzie, co w niej było.
Przypał jak nie wiem co
No chyba że planujesz zrobić ogrom przeróżnych samarek, lecz i tak będzie wiadomo od kogo potem były.
Bardzo jestem ciekaw jaki zamysł miał twórca postu.
Mi się zdarzyło dostać od typa samarkę ze wzorkiem różowych króliczków. Do dzisiaj pamiętam od kogo były, kiedy ogarniałem i gdzie, co w niej było.
11.02.2023, 08:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.02.2023, 08:06 przez Lifeisbrutal.)
RaeminGhos Niekoniecznie w sumie mógł chcieć mieć logo swojej " firmy" na samarach.Mógł to być właśnie jakiś punkt zaczepny np jak napisałeś tobie zapadła Ci w pamięci samara która miała wzorek różowych króliczków.Coś co np było by kojarzone z nim
14.02.2023, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2023, 13:16 przez Lifeisbrutal.)
Jak ktoś jest kreatywny,ma czas to wykona sam taką ciekawą" samarke ".Kupując najzwyklejszy woreczek strunowy,naklei gotowe naklejki.Ostatnio spacerując wpadł mi ten pomysł do głowy,że gdyby to miało być związane z moim nickiem to mogła by być to literka L czarna i już jakiś indywidualny pomysł powstaje.Lub czarna samara i białe L jakąś fajną czcionką napisane.
23.02.2023, 20:41
Proponuję jeszcze umieścić na nich adres i numer telefonu xDDD
Ale jak serio chcesz to kto broni, za odpowiednią opłatą przyjaciele z AlliExpressu nadrukują co tam chcesz .
Ale jak serio chcesz to kto broni, za odpowiednią opłatą przyjaciele z AlliExpressu nadrukują co tam chcesz .