Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ka*ys-ca*dys.c*m
14.02.2023, 14:25
na próżno szukać na niebie niczym Gwiazdy podczas pochmurnej nocy.😄
.
W dziale "Nieuczciwe sklepy" to przed napisaniem pozytywnej opinii powinno się u Moderatora przedstawiać niezbite dowody zakupu, bo ban na coś... Chociaż i takie dowody sfałszować przez sklep dla naganiacza to nie problem.🤔
.
Swoją drogą ta cena 3MMC to z kosmosu trochę, a wątpię, że jakość jest taka jak za starych lat.🥺
.
W dziale "Nieuczciwe sklepy" to przed napisaniem pozytywnej opinii powinno się u Moderatora przedstawiać niezbite dowody zakupu, bo ban na coś... Chociaż i takie dowody sfałszować przez sklep dla naganiacza to nie problem.🤔
.
Swoją drogą ta cena 3MMC to z kosmosu trochę, a wątpię, że jakość jest taka jak za starych lat.🥺
14.02.2023, 17:53
@"Kaja Buza"
Ty dobry goguś jesteś widzę 😎
Kot kreskowy jest różowy.
Ale żeś to spreparował nieźle😂
Piona🖐️
Ty dobry goguś jesteś widzę 😎
Kot kreskowy jest różowy.
Ale żeś to spreparował nieźle😂
Piona🖐️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.02.2023, 19:11
To błąd w systemie chyba jakiś, ja nic nie wiem, ja się nie znam, ale nawet ładnie Ci w zielonym. Piąteczka!😀⭐
Co do 3MMC i tej ceny, to chyba bym wolał dołożyć coś i ściepę zrobić we dwóch czy trzech na 25 g od Chmury, a raczej sales@******** (wątek w dziale sklepy). Tam wychodzi jakoś 5 dyszek za grama wtedy, a i przewoźnicy ci sami itd.🙂
Co do 3MMC i tej ceny, to chyba bym wolał dołożyć coś i ściepę zrobić we dwóch czy trzech na 25 g od Chmury, a raczej sales@******** (wątek w dziale sklepy). Tam wychodzi jakoś 5 dyszek za grama wtedy, a i przewoźnicy ci sami itd.🙂
14.02.2023, 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2023, 19:35 przez kot_kreskowy.)
@"Kaja Buza"
Tak, miałem sampla od sales@...
Dostałem wtedy sztukę w pudrze, czyli mniemam, że słabszą wersję a i tak było naprawdę dobrze.(mają jeszcze kryształ)
Zdecydowanie wart uwagi ten sales@...
Tak, miałem sampla od sales@...
Dostałem wtedy sztukę w pudrze, czyli mniemam, że słabszą wersję a i tak było naprawdę dobrze.(mają jeszcze kryształ)
Zdecydowanie wart uwagi ten sales@...
NIE dla OPIO !!!
17.02.2023, 13:33
W sumie żeby dowiedzieć się czy to scan czy nie wystarczy się dokładnie przyjrzeć.Czasem na kilometr widać,że to scan a czasem dopiero po złożeniu zamówienia okazuje sie to co się przypuszczało.Nie korzystałem z jej usług i nie mam zamiaru
25.02.2023, 16:07
Mi sie zdarzylo pare razy zanim poznalem to forum, paki szly dluzej niz tutaj od esco czy slonia to raz, a dwa to zwyczajnie maja ceny odklejone wiec na chuj placic wiecej xD za tym nie idzie zadna jakoc produktow
25.02.2023, 16:41
(25.02.2023, 16:07)mati54 napisał(a): Mi sie zdarzylo pare razy zanim poznalem to forum, paki szly dluzej niz tutaj od esco czy slonia to raz, a dwa to zwyczajnie maja ceny odklejone wiec na chuj placic wiecej xD za tym nie idzie zadna jakoc produktowW tym i innych sklepach sergiusza nie ma opcji na gołębnik pytałem raz vendorki/vendkra o ćpakomaty to nie ma opcji stąd dłuższy czas oczekiwania pewno
(25.02.2023, 16:07)mati54 napisał(a): Mi sie zdarzylo pare razy zanim poznalem to forum, paki szly dluzej niz tutaj od esco czy slonia to raz, a dwa to zwyczajnie maja ceny odklejone wiec na chuj placic wiecej xD za tym nie idzie zadna jakoc produktow
Racja, więc plac grosze za ten syf który wasz cudowny esco goni w tych dwóch sklepach hahaba