Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
16.02.2023, 11:32
@"Lady Giwera" nie zrozumiałaś Wymienilem w podpunktach powody, dla których ludzie łączą. Jednym z nich jest głupotą, bo ludzie łączą nie znając interakcji, nie będąc wprawionym nawet w jednej substancji z mixu. A łączą np. dlatego, bo ktoś im zaproponował tak zrobić, lub dostał worek sampli, skoczyło się jedno i ładuje drugie zanim pierwsze zejdzie z organizmu....
18.02.2023, 08:36
Na pewno nie łączcie jakichkolwiek leków z narkotykami.Jeden wyjdzie z tego bez żadnych skutków ubocznych z drugim może być gorzej.Tym bardziej nie łączcie leków, które oddziałują w znacznym stopniu na psychikę
19.02.2023, 12:15
(18.02.2023, 08:36)Lifeisbrutal napisał(a): Na pewno nie łączcie jakichkolwiek leków z narkotykami.Jeden wyjdzie z tego bez żadnych skutków ubocznych z drugim może być gorzej.Tym bardziej nie łączcie leków, które oddziałują w znacznym stopniu na psychikę
Przykro mi, lecz używasz błędnej retoryki. Zarówno stwierdzenie "leki" jak i "narkotyki" to synonimy. Definicję narkotyku (substancji psychoaktywnej) stanowią dwa warunki:
1. Uzależnienie psychiczne/fizyczne
2. Oddziaływanie na OUN (czyli ośrodkowy układ nerwowy geniuszu)
"nie łączcie leków, które oddziałują w znacznym stopniu na psychikę" - truizm w najczystszej postaci.
Obawiam się, że Twój post nic nie wnosi do tematu.
Szczególnie niebezpieczne są miksy powodujące np. zespół serotoninowy (np. dekstrometorfan brany podczas "kurwacji" sertaliną), bądź nadmierny wyrzut dopaminy, kończący się przemienieniem się w marchewkę (tzw. warzywko) do końca życia.
Choć po takim miksie wolałbym umrzeć. A teraz z przekąsem - dziękuję za radę
Pozdrawiam
DissoEnjoyer
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
19.02.2023, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.02.2023, 14:22 przez Lifeisbrutal.)
DissoEnjoyer Widzę znasz się na tym jak mało kto.Ale w praktyce próbowałeś?Wydaje mi się,że nie.Mogę się założyć nie łączyłeś nic tak więc wypowiedzi bez doświadczenia są bez sensu.Jak już się tak wypowiasz to może podaj przykład którego doświadczyłeś na własnej skórze?Sam kiedyś połączyłem Dorete z metaamfetaminą już nie pamiętam jakie były to dawki.Ale dwa tygodnie leżałem w śpiączce w szpitalu.Także (geniuszu) wypowiadaj się sam za siebie.Nie znasz mojej historii.Widzę z kolegami co sypią plusy żal dupę ściska o coś.Nie mniej nie będę się zniżać do takiego poziomu i robić gówno burzy tak jak wy.
Lifeisbrutal Tramadol który jest SNDRI, połączyłeś z metą? 😂 Przecież mieszanie tramadolu z praktycznie czymkolwiek co ma jakieś powinowactwo do noradrenaliny albo serotoniny to proszenie się o cyrk. Jakbyś napisał o tym konkretnym połączeniu od początku (choć jest oczywiste moim zdaniem i nawet nie ma o tym co wspominać) to nikt by nic nie powiedział, bo miałbyś zwyczajnie rację - a Ty napisałeś tak naprawdę nie wiadomo o czym, bo "o lekach" i "lekach które oddziałują na psychikę" - dalej nie wiem, co to miałoby znaczyć.
Nie burz się, że ktoś zwraca uwagę na niemerytoryczny post (uwierz mi że wynika z niego mało w najlepszym wypadku, jesli nie nic), ja wiem że trzeba naturbić tyle postów żeby 10g klefa wpadło, ale wypada te posty pisać tak, żeby coś z nich wynikało.
Ja czytając niektóre wypowiedzi na tym forum mam wrażenie że czytam jakieś rady z onetu "nie mieszajcie leków z narkotykami" - to jest forum o ćpaniu, na dodatek polskie, gdzie typy walą 0,5g klefa na dziurę jako przystawke (nie jak reddit gdzie się boją zajebać klefa bo "neurotoksyczny" a jak już walą to po 100mg mają bombe życia). To nie portal dla matek polek czy forum o nerwicy i depresji. Nie żebym pierdolił, że jazda auuuu świry ćpać jak leci i jebać jebać nic sie nie bać, ale widziałem już tutaj wątki "jak rozpoznać że ktoś bierze narkotyki" i kopiuj wklejka dosłownie właśnie z takich portali jak medonet, abczdrowie i inne renomowane publikacje.
Nikt tu nie robi gównoburzy. Nikt cię nie obraził, nie zmieszał z błotem ani nic z tych rzeczy, tylko kolega obok conajwyżej rozpisał się i wyjasnił kilka zagadnień, a ty najwidoczniej czujesz się przez to zaatakowany - że ktoś wyprowadził cię z błędu.
Nie burz się, że ktoś zwraca uwagę na niemerytoryczny post (uwierz mi że wynika z niego mało w najlepszym wypadku, jesli nie nic), ja wiem że trzeba naturbić tyle postów żeby 10g klefa wpadło, ale wypada te posty pisać tak, żeby coś z nich wynikało.
Ja czytając niektóre wypowiedzi na tym forum mam wrażenie że czytam jakieś rady z onetu "nie mieszajcie leków z narkotykami" - to jest forum o ćpaniu, na dodatek polskie, gdzie typy walą 0,5g klefa na dziurę jako przystawke (nie jak reddit gdzie się boją zajebać klefa bo "neurotoksyczny" a jak już walą to po 100mg mają bombe życia). To nie portal dla matek polek czy forum o nerwicy i depresji. Nie żebym pierdolił, że jazda auuuu świry ćpać jak leci i jebać jebać nic sie nie bać, ale widziałem już tutaj wątki "jak rozpoznać że ktoś bierze narkotyki" i kopiuj wklejka dosłownie właśnie z takich portali jak medonet, abczdrowie i inne renomowane publikacje.
Nikt tu nie robi gównoburzy. Nikt cię nie obraził, nie zmieszał z błotem ani nic z tych rzeczy, tylko kolega obok conajwyżej rozpisał się i wyjasnił kilka zagadnień, a ty najwidoczniej czujesz się przez to zaatakowany - że ktoś wyprowadził cię z błędu.
19.02.2023, 15:17
horsii A ja się nie próbuje to i twojemu koledze żal dupę ściska.Do twojej wiadomości.Każdy pisze posty jakie pisze.Skoro wygrałem ostatnio to widocznie czymś sobie zasłużyłem.Każdy ma równe szanse też możesz pisać.Nikt Ci nie zabroni.A jeśli nie odpowiada Ci moja wypowiedź to już twój kolega @"PUDZILLA" usłyszał jest opcja ignoruj.Więcej na wasze zaczepki odpowiadać nie będę 🙂
Lifeisbrutal Czyli według ciebie, na forum na którym powinna odbywać się zdrowa dyskusja i wymiana poglądów (chociaż tutaj akurat ten temat dotyczy bardziej faktów niż subiektywnego postrzegania jakiejś kwestii), gdy jak ktoś napisze coś nieprawdziwego, czy mylącego, to (już nawet posuńmy się do stwierdzenia "dla dobra ogółu" bo ludzie potem czytają te posty i sie nimi mogą sugerować co do zażywana) zamiast wyprowadzić go z błędu -- mam go zablokować? To jest forum dyskusyjne a nie prywatny blog
widzę że kolega nie potrafi przyjmować krytyki nawet tej konstruktywnej jak w przypadku posta DissoEnjoyer. Gościu Ci wyjaśnił wszystko, co do twojego bardzo ogólnego stwierdzenia które samo w sobie jest bardzo mylące, nie nazwał cie głupkiem ani niczym podobnym, może lekko przyironizował, ale mimo to - a ty zamiast potraktować to normalnie, napisać że to oburzasz się i piszesz że jemu żal dupę ściska
Tak się podchodzi do konstruktywnej krytyki - https://dopal.org/showthread.php?tid=806...8#pid33118 - ten post, bo najbardziej mi zapadł w pamięć, bo niestety dużo jest ludzi którzy na poprawkę reagują oburzeniem, a tu wszystko wyszło kulturalnie i miło. Tak to powinno wyglądać na forach, a nie pIsanie że żal dupe ściska komuś, bo cię poprawił zwyczajnie 😂
nigga get real
ps. koniec offtopu. starczy, bo też nie ma o czym dyskutowac.
widzę że kolega nie potrafi przyjmować krytyki nawet tej konstruktywnej jak w przypadku posta DissoEnjoyer. Gościu Ci wyjaśnił wszystko, co do twojego bardzo ogólnego stwierdzenia które samo w sobie jest bardzo mylące, nie nazwał cie głupkiem ani niczym podobnym, może lekko przyironizował, ale mimo to - a ty zamiast potraktować to normalnie, napisać że to oburzasz się i piszesz że jemu żal dupę ściska
Tak się podchodzi do konstruktywnej krytyki - https://dopal.org/showthread.php?tid=806...8#pid33118 - ten post, bo najbardziej mi zapadł w pamięć, bo niestety dużo jest ludzi którzy na poprawkę reagują oburzeniem, a tu wszystko wyszło kulturalnie i miło. Tak to powinno wyglądać na forach, a nie pIsanie że żal dupe ściska komuś, bo cię poprawił zwyczajnie 😂
nigga get real
ps. koniec offtopu. starczy, bo też nie ma o czym dyskutowac.
19.02.2023, 15:34
horsii No właśnie zdrowa.A tutaj widzę paru użytkowników co do innych zwraca się w taki sposób jakby wszystkie rozumy świata posiadali.Nic do was nie miałem,ale teraz jakoś sceptycznie jestem do was nastawiony.Jedziecie po mnie jakbym wam nie wiem co zrobił.Konstruktywna krytyka wygląda w inny sposób niż wy piszecie.Ale ok,róbcie swoje ja będę robił swoje i tyle na tym kończymy ten temat bo nie ma sensu robić spamu w wątku