Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mef**.t*
16.02.2023, 19:37
Co do brudny = chujowy, to już kwestia czego oczekujemy. Jeśli prawdziwego, książkowego działania to się zgadza. Jeśli natomiast ocena jebniecia, euforii, młotkiem w łeb w zależności co kto lubi to już nie takie oczywiste. Kiedyś latała czwórka, żółta, mokra, jebiaca chemia, wyglądająca jak zygowiny, a euforię dawała dużo większa niż czysta prawilna czwórka. Morał: zanieczyszczenia też potrafią zwiększyć euforię/walniecie w zależności od tego czym akurat będzie. Mówić chyba nie trzeba, że im bardziej zanieczyszczone tym bardziej szkodliwe raczej na pewno...
16.02.2023, 20:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2023, 20:15 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Wychowano mnie tak,że zawsze walczę i swoje i robię to uczciwie.Więc takie fałszywe kurwy jak Sergiuszek robią wały działają mi na nerwy i to dość konkretnie.Biznes jest biznes ale niech będzie to dobrze działało w dwie strony w stronę potencjalnego kupca jak i V.Do diabła nic nie mam.Raz trafił mi się zajebisty sort drugiego razu gorszy,ale to normalne
11.03.2023, 15:11
Czy nie warto, temat tego V przenieść do innego działu ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
23.04.2023, 17:22