Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ulubione papierosy i tytonie
28.01.2023, 23:47
Odkąd przerzuciłem się na zioło to wgl nie palę normalnych szluhow kiedy były to Winstony
01.02.2023, 13:57
Zależy jak bieda przyciśnie to jedzie się na CHESTERFIELD.Jak lepiej z hajsem stoję to DAVIDOFF GOLD
01.02.2023, 14:44
ulubiony tytoń? ten waporyzowany, niestety papierosy są tak chujowo skonstruowane, że smaku tytoniu nie wyzwolimy nawet w 20% w reakcji spalania
miałem przyjemność skorzystać z dynavap'a vapcap 2021 i tyton nie wazne jaki nad kuchenka gazową smakował wręcz obłędnie!
miałem przyjemność skorzystać z dynavap'a vapcap 2021 i tyton nie wazne jaki nad kuchenka gazową smakował wręcz obłędnie!
01.02.2023, 15:33
No @"PUDZILLA" muszę przyznać kręcenie samemu szlugów jest dużo tańsze.W paczce masz 20 sztuk.A kupując tytoń jesteś w stanie ukręcić z jakoś 40-60 także zdecydowanie opłacalne bardziej
01.02.2023, 17:09
U mnie z tytoniu Lucky Strike'i czerwone , marlboro czerwone krótkie twarde, chesterfield'y pomarańczowe
01.02.2023, 17:33
Lifeisbrutal paliłem papierosy od 15rż, w tym miesiącu minie rok odkąd nie jestem palaczem, a jeszcze taniej wychodzi kręcenie z bletek, wiesz ?
a jeeeeeszcze wydajniej wyjdzie ci palenie z takiego dynacap'a, gdzie mieści się 0.1, podgrzewasz palnikiem i wapujesz sobie pyszny i słodziutki smak tytoniu, jeszcze raz powtórzę, że palony tytoń jest drażniący, a substancje smoliste i wpływ wysokiej temperatury psuje smak tej rośliny
a jeeeeeszcze wydajniej wyjdzie ci palenie z takiego dynacap'a, gdzie mieści się 0.1, podgrzewasz palnikiem i wapujesz sobie pyszny i słodziutki smak tytoniu, jeszcze raz powtórzę, że palony tytoń jest drażniący, a substancje smoliste i wpływ wysokiej temperatury psuje smak tej rośliny