Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fentermina / Sibutramina
C) na Forum nie ma wątku o tym, więc mimo iż w Google można coś tam znaleźć, to nie widziałem przeszkód — zadając pytanie w pierwszym poście — żeby tu na Forum mogło się znaleźć obrzerniejsze info odnośnie tego, niż tylko to skąd to wziąć. Licząc na odpowiedzi kogoś, kto może coś o tym wie, sam będąc ciekawym po raz kolejny musiałem spotkać się z przypi**dalaniem do mojej skromnej osoby.
D) czarna bardzo fajnie, że założyłaś wątek o substancji o której jeszcze nie widziałem TU na Forum żadnego wpisu. Mam nadzieję, że dzięki Tobie ten wątek posili nas — Forumowiczów w wiedzę nie tylko o tym, gdzie dostać, ale też o samej substancji.⭐
D) czarna bardzo fajnie, że założyłaś wątek o substancji o której jeszcze nie widziałem TU na Forum żadnego wpisu. Mam nadzieję, że dzięki Tobie ten wątek posili nas — Forumowiczów w wiedzę nie tylko o tym, gdzie dostać, ale też o samej substancji.⭐
15.05.2023, 07:33
(19.02.2023, 08:22)czarna napisał(a): O kurde... Sory za wprowadzenie małego zamieszania ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jeśli chodzi o nowy sklep to niestety duch nie podzielił się informacją czy można się takich rzeczy u nich spodziewać. Będę musiała cierpliwie poczekać 😜
Na grupach fejsbukowych kupisz te leki bez problemu. Poszukaj grup o tematyce SAA, Sterydów anabolicznych itd.