Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
16.02.2023, 16:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2023, 16:50 przez Lifeisbrutal.)
jessypinkman12345 Sam Escobar wspomniał,że ten analog nie jest stworzony do vapo.Probowali vapować,ale za szybko się zbrylał czy coś wspinali o tym.
17.02.2023, 12:04
W jakiej formie jest teraz analog? Jest to puder czy igiełki? Czy jeszcze inna konstytencja?
17.02.2023, 12:44
A to ciekawe ja ostatnio jak dostałem od ziomka na spróbowanie,to był to puder chyba,że wcześniej pokruszył te mikro kryształki tak jak wyżej jest napisane
20.02.2023, 07:18
Witam mam kilka pytań odnośnie tego tematu pierwszy raz mam kontakt z hexem
*Czym sa spowodowane mimowolnie ruchy mięśni (powykręcało mnie masakrycznie nie mogłem nad tym zapanować ) czemu tak się dzieje.Mam tak szczególnie po fecie. Dodam że jak mieszam z alkoholem.Jak złagodzić skutki.
*Jeden szczur testowy dostał psychozy .na na początku wszystko było dobrze.Po około 10 godzinach zaczęło się, zaczął się użalać nad sobą , później było coraz gorzej, urojenia panika.Czy to normalne.
*Czym sa spowodowane mimowolnie ruchy mięśni (powykręcało mnie masakrycznie nie mogłem nad tym zapanować ) czemu tak się dzieje.Mam tak szczególnie po fecie. Dodam że jak mieszam z alkoholem.Jak złagodzić skutki.
*Jeden szczur testowy dostał psychozy .na na początku wszystko było dobrze.Po około 10 godzinach zaczęło się, zaczął się użalać nad sobą , później było coraz gorzej, urojenia panika.Czy to normalne.
20.02.2023, 07:43
Matelak po pierwsze, analog hexa to nie hexen. To tak dla porzadku. Opisane przez Ciebie objawy to klasyki jak chodzi o balet stimowy. Mimowolne ruchy to najpewniej objaw odwodnienia i wyplukania z mikroelementow - magnez, cynk. Moze to byc tez po prostu dystonia.
Psychozy to efekt deficytu dopaminy - uklad dopaminergiczny tak wlasnie objawia braki tego neurotransmitter'a. A ten analog korzysta wlasnie z zasobow dopy i noradrenaliny
Psychozy to efekt deficytu dopaminy - uklad dopaminergiczny tak wlasnie objawia braki tego neurotransmitter'a. A ten analog korzysta wlasnie z zasobow dopy i noradrenaliny
YOUR ATTORNEY
20.02.2023, 09:03
(20.02.2023, 07:43)beeniepatu napisał(a): Matelak po pierwsze, analog hexa to nie hexen. To tak dla porzadku. Opisane przez Ciebie objawy to klasyki jak chodzi o balet stimowy. Mimowolne ruchy to najpewniej objaw odwodnienia i wyplukania z mikroelementow - magnez, cynk. Moze to byc tez po prostu dystonia.[quote pid="40757" dateline="1676875394"]
Chodzi mi o analog hexem od Pabla.Sa jakieś sposoby zmniejszenie wykręcania nie mogę nic zrobić najgorętsze są ręce nie mogę nic zrobić wszystko leci mi z rąk nie tylko mnie to denerwuje ale osobny z którymi przebywam, u innych szczurów nie zauważyłem takich objawów
[/quote]