Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
20.02.2023, 09:31
Beeniepatu A może być to też kwestia zbyt dużej dawki?Kolega pisał,że miał właśnie tak podobnie po tym analogu,że czuł speed od środka chciało mu się robić dosłownie wszystko a miał takie powolne ruchy.Czy to tylko kwestia czynników jakie wymieniłeś
20.02.2023, 09:38
Lifeisbrutal pewnie, ze moze byc. Tu jednak chyba nie chodzi o dawke, tylko ogolnie stan po stimach. Tyle zrozumialem z tego co napisano. Bo bez detali, o ktorych wspomnialem, tak naprawde nic nie mozna powiedziec. Na pewno jest to objaw neurologiczny, klasyczny zespol pozapiramidowy. Przykladem spowolnienia po stimach, przy jednoczesnym przyspieszeniu jest np. afazja.
YOUR ATTORNEY
(20.02.2023, 07:43)beeniepatu napisał(a): Matelak po pierwsze, analog hexa to nie hexen. To tak dla porzadku. Opisane przez Ciebie objawy to klasyki jak chodzi o balet stimowy. Mimowolne ruchy to najpewniej objaw odwodnienia i wyplukania z mikroelementow - magnez, cynk. Moze to byc tez po prostu dystonia.
Psychozy to efekt deficytu dopaminy - uklad dopaminergiczny tak wlasnie objawia braki tego neurotransmitter'a. A ten analog korzysta wlasnie z zasobow dopy i noradrenaliny
Jakieś rady na tą psychozę bo szczur testuje od środy miał dzień i wszystko wracało do normy. Ale nie wytrzymałi zapodał kolejny raz.ma urojenie słyszy i widzisz osoby których nie ma gada sam do siebie
21.02.2023, 12:56
Na przypale polknalem zawartosx dwoch fiolek spokojnie 2g jak nienwiwcej i nic spektakularnego sie nienwydarzyli tylko trymalo z dobe. To pewnie przez alfe
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
21.02.2023, 16:39
enefzeciak A to takie bezpieczne?Trochę sceptycznie jestem nastawiony do takich połączeń.Tym bardziej coś czytałem o tym leku. Beeniepatu Mógłbyś się odnieść do tego? Czy użytkownik podaje info które może pomóc,czy też zaszkodzić?
21.02.2023, 17:11
Lifeisbrutal ja osobiscie, co do zasady, jestem przeciwnikiem miksowania. Zwlaszcza przyspieszacza ze spowalniaczem - generalizujac. A w ogole, to dla mnie bez sensu i idiotyczne, decydowac sie zarzyc cos speed'dujacego, ale przed tym walnac cos co oslabia dzialanie stima. To po co w ogole ladowac 😎
YOUR ATTORNEY
21.02.2023, 17:41
Małe ilości jakichś GABA-ergików pozwalają "wygładzić" całokształt stimfazy, głównie chodzi o efekt anksjolityczny a nie zwolnienie. Konkretne benzodiazepiny się nawet-nawet do tego nadają, a niektóre inne już nie za bardzo. Jak dla mnie pregabalina się tu mija z celem, anksjo jest tyle co kot napłakał, w ogóle jest słabo rekreacyjna - chyba że z alkoholem ale to juz inny film.
Kwetiapina (ketrel) sprawdzi się w celu ogarnięcia/uspokojenia tego poczucia niepokoju ? Szczur mi przesadził i po dwóch lejnach (gramatura obiecał ze każdy poniżej 50 mg) czuł się zajebiscie: słowotok, libido, chęci do działania wszystko super, to po 3 o podobnej wielkości nagle wystąpiła ogromna potliwość, uderzenia gorąca , niepokój wręcz zaznaczę ze te 3 lejny przyjął na dystansie paru h, nie mam pomysłu jak mu pomoc bo sam nie brałem tego odczynnika a nie chce pogorszyć, będę wdzięczny za każda wskazówkę ! Beeniepatu horsii (oznaczam dla widocznosci a ufam wam co do wiedzy)