Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
⭐Gorzka Gwiazda⭐
20.02.2023, 16:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2023, 16:21 przez Lifeisbrutal.)
ProducentRC Nie wiem o co chodzi,sample dotarły tak jak widać na zdjęciu.Nie mam powodu żeby kłamać.Nie znam was,ale jak macie jakieś spiny to na priv po co zaśmiecać wątek sklepu
20.02.2023, 16:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2023, 16:53 przez Lifeisbrutal.)
ProducentRC Nie wnikam bo to nie moja sprawa a w afery żadne nie chce być mieszany. Beeniepatu Chyba już wam zwrócił uwagę,że takie sprawy to na priv.Wstaw może zdjęcie co dostałeś napisz recke to może to coś da.
20.02.2023, 17:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2023, 17:18 przez ProducentRC.)
(20.02.2023, 16:53)Lifeisbrutal napisał(a): ProducentRCJa tu nigdy zdj nie wrzuciłem a jednak mam opinie rzetelnego laborantra, w odróżnieniu od innych... Na dsc 60-70 osob widziało, puddzila, dyso i horsii potwierdzi,mi wasze zdanie koło chuja lata szanuje.tu pewne persony który poprzez długi okres czasu nawet jak popełniały błędy potrafiły sie do nich przyznać i za to ich szanuję ale pewnie osobnik by musiał zjeść 1kg cubensisow żeby to pojąć a nadal to i tak wina leżała by po stronie innych
Dla mnie koniec tematu, wszystko co będzie pisał mitoman kaja bede notowal jako porażki i pamiętnik z życia wraka krypto... Hmmm
Kurwa mozna okaże sie bezdselerem za jakiś czas( barbara i Maniek i oczywiście el Patrol Pablo 🙏 jak coś z tego wyjdzie dzielimy sie każdy po równo a juz mam kilka koncepcji na książki
Dla mnie koniec tematu, wszystko co będzie pisał mitoman kaja bede notowal jako porażki i pamiętnik z życia wraka krypto... Hmmm
Kurwa mozna okaże sie bezdselerem za jakiś czas( barbara i Maniek i oczywiście el Patrol Pablo 🙏 jak coś z tego wyjdzie dzielimy sie każdy po równo a juz mam kilka koncepcji na książki
21.02.2023, 23:03
Dziękuję Maniek. A Producent się ogarnij i skończ najlepiej cokolwiek komentować na mój temat, a będzie dobrze.😎
16.08.2023, 11:24
Beeniepatu rozumiem. Potrzeba niezbitych dowodów. Chociaż ostatnio Majkela zbanowałeś mi na beszczela wymyślając, że historię którą opisałem już opowiadałem kiedyś. A tak nie było, ale to nie żal czy coś. Jednak być Kajabuzą i tylko w Nią wkładać serduszko to najpiękniejsze uczucie. 🤭
.
Witam również Duchu - kupę lat mogłoby się wydawać. Fajnie być znowu na Forum z takimi zacnymi między innymi Vendorami jak Ty.
Pozdrawiam!
.
Witam również Duchu - kupę lat mogłoby się wydawać. Fajnie być znowu na Forum z takimi zacnymi między innymi Vendorami jak Ty.
Pozdrawiam!
chociaz w sumie bratem tez moge byc, nazywami siebie bracmi, ale z innych matek, wiec troche trafiles troche nie
edit:
co jest najlepsze, z Kiszczakiem siedzielismy na tym samym discordzie, wiec doskonale wie ze nie jestem multikontem tylko prawdziwa osoba, na discordzie z reszta mialem nick taki sam jak tu, awatar taki sam, wiec pozostaje mi tylko wspolczuc pamieci, zajmijcie sie chlopaki lepiej soba, a Ty Kajabuza, niestety nie bede skrywal mojego nieposzanowania dla Twojej osoby, bo Ty sam siebie nie szanujesz, Ty moze zapomniales jak sie zachowywales, ale kiedy gadasz ze nie kradles, a wczesniej sam pisales ze kradles, ale nie wszystko co ktos mial to sory XD nie cierpie pieprzenia farmazonow, a niestety jest to twoja specjalizacja,
a na ironie, miales (a moze dalej masz?) wiecej kont ode mnie, bo co najmniej dwa, a ja od ponad roku, dokladniej od 30.05.2022 mam jedno, pozdro
smiesznie patrzy sie na to, jak ktos wygarnia mi bycie multikontem, samemu majac X multikont, do tego zmieniajac plec zeby nikt nie zauwazyl XD
18.08.2023, 05:02
(16.08.2023, 11:24)Kajabuza napisał(a): Jednak być Kajabuzą i tylko w Nią wkładać serduszko to najpiękniejsze uczucie. 🤭
Powiem Ci tak;
W internecie możesz być kim tylko chcesz, majkelem,jajabuzą czy arabską tancerką.
Jednak tylko Twoje osobiste wartości definiują to kim jesteś naprawdę.
Pomimo iż dostałeś bana za swoje odklejki i tak pchałeś się tu drzwiami i oknami, przez dach czy robiąc podkop pod podłogą, a gdy dostałeś szansę i abolicję na jajabuzę, pierwsze co robisz to kręcisz aferę na czacie.
Idź Ty wpizdu i nie wracaj
18.08.2023, 11:46
Ale korba. Gościu który miał ~15 multikont, pisze coś o multikontach.
A pamiętacie oskarżenie, że @"Twilight Sparkle" to było moje multi?
A pamiętacie oskarżenie, że @"Twilight Sparkle" to było moje multi?